Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, surpriză de proporții după ce a născut! Ce a făcut-o să îi crească tensiunea alarmant de mult?

Andreea Antonescu a avut parte de o supriză pe care nu o va uita niciodată! La o zi după ce a născut, artista a trăit emoții copleșitoare!

Andreea Antonescu a avut parte de o vizită pe care nu o va uita prea curând! La o zi după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță a sa, artista a trăit cele mai profunde momente de fericire.

Artista le-a vorbit internauților despre perioada frumoasă prin care trece și a dezvăluit că fiica sa, Sienna, împreună cu mama ei au venit din America în mare secret, pentru a-i face o surpriză de proporții.

„Gata, s-a terminat cu emoțiile! Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și atât de cuminte. Și este perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Mulțumesc lui Dumnezeu! Nu știu ce am făcut bine în viața asta de am primit așa copii. Cea mai mare fericire, cea mai mare bucurie! Și voi, părinții, mă înțelegeți. Nu există lucruri mai importante și mai frumoase.

Citește și:

Mă simt foarte bine, astăzi m-am și dat jos din pat. Sunt super fericită, foarte încântată. Vă las o poză ca să înțelegeți o mega surpriză, pe care nu am intuit-o o secundă în viața mea. Am trecut prin niște emoții foarte mari. Am avut parte de o surpriză pe care nu am bănuit-o. Vă arăt ce a determinat să-mi crească tensiunea la 18”, a povestit Andreea pe InstaStory.

Andreea Bălan a venit să o viziteze în spital

Andreea Bălan, buna ei prietenă dar și colegă de trupă a venit să o viziteze pe artistă în spital. Andreea Bălan nu a venit singură, ci însoțită de cele două fetițe ale ei, Ela și Clara.

Andreea Antonescu s-a bucurat de prezența celor mici și a postat un video pe social media.

Proaspăta mămică se simte o femeie norocoasă și împlinită, mai ales că are două fetițe sănătoase, iar cea de-a doua naștere a fost una extrem de ușoară.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.