Andreea Bălan este cunoscută ca având un număr mare de susținători pe rețelele sociale. Vedeta este iubită, însă, și de colegii de breaslă, care au văzut-o ca pe un adversar de temut, în emisiunea-concurs America Express.

Recent, frumoasa artistă a postat un video pe pagina ei de TikTok, în care colegii ei din competiția de la Antena 1 îi fac declarații de dragoste și îi pun în evidență calitățile.

''Îmi place foarte mult de Andreea Bălan este una dintre cele mai luptătoare și ambițioase femei. Nu m-a obligat să zic aceste lucruri pe cameră. Mulțumim că exiști Andreea Bălan! Am avut nevoie de ajutorul tău.'', a mărturisit Nelu Cortea pe pagina de Tik-Tok a vedetei.

La rândul său, Cătălin Bordea a avut doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Bălan. El a mărturisit că o apreciază mult pe artistă pentru ambiția și determinarea de care dă dovadă.

''Eu vreau să mă mut într-un oraș în care Andreea Bălan e primar. Votați Andreea Bălan! Andreea e schimbarea! Am avut nevoie de ajutorul tău.'', a specificat Cătălin Bordea pe Tik-Tok.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: