Setari Cookie-uri

Anunțul făcut de Anda Adam cu privire la nunta cu Yosif Eudor Mohaci! Cei doi s-au căsătorit civil în mare secret

Anda Adam și partenerul ei de viață, Yosif Eudor Mohaci s-au căsătorit civil în mare secret, înainte de Crăciun. Acum, cei doi nu mai vor să se ascundă și au luat o decizie importantă în ceea ce privește nunta.

Anda Adam trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iubește și este iubită! Artista s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Yosif Eudor Mohaci și se pregătește de nunta religioasă și de marea petrecere.

După ce s-a căsătorit civil în secret, Anda Adam și soțul ei vor să facă o petrecere grandioasă și să se bucure cu adevărat de evenimentul lor, fără să fie nevoiți să păstreze vreun secret. Astfel, artista își dorește ca la nunta ei să fie prezente cât mai multe vedete și prieteni din showbiz.

„Suntem nehotărâți și indeciși, dar cu siguranță nu vom ține ascuns, nu vom face nuntă fără să anunțăm lumea, e un motiv de bucurie și o să vreau să invit toți oamenii din showbiz care îmi sunt prieteni, așa că nu va fi nimic de ascuns pentru că ne dorim ca cei care ne sunt aproape să ne fie alături într-un moment ca acesta și la un super petrecere pe care o vom organiza”, a spus artista, pentru spynews.ro.

Citește și:

Anda Adam și iubitul ei nu s-au decis încă cu privire la data nunții, însă nici nu se grăbesc. Ei vor să fie deschiși și îndrăzneți, de accea nu au luat încă o hotărâre în acest sens.

"Vrem să fim deciși și hotărâți în ceea ce privește petrecerea și nunta în sine, tocmai de aceea pentru că era final de an nu am vrut să ne grăbim și să facem lucrurile pe grabă, iar deocamdată am pus cozonacul la dospit și vedem ce idei trăsnite ne trec prin cap ca să planificăm și o nuntă așa cum ne dorim noi foarte tare”, a mai spus Anda Adam.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.