Setari Cookie-uri

Survivor 2023: Situație inedită! 4 Faimoși sunt propuși spre eliminare

4 concurenți din echipa Faimoșilor sunt propuși spre eliminare, asta după ce Daniel Pavel a anunțat că, începând de săptămâna trecută, vor exista schimbări de regulament.

Survivor 2023 devine o competiție mult mai acerbă, iar concurenții vor trebui să țină pasul cu provocările noului regulament. Încă de săptămâna trecută, Daniel Pavel a anunțat că regulamentul concursului va suferi modificări, astfel încât, echipele care credeau că au găsit strategia potrivită o vor lua de la capăt.

În ediția de ieri seară, Faimoșii și Războinicii au revenit pe terenul de joc pentru cea de-a doua luptă a săptămânii.

„Nu vreau să iau nimic cu mine la jocul următor. Nu vreau să mă las afectat”, a mărturisit Remus, după ce a fost nominalizat pentru eliminare.

În schimb, Războinicii mizau pe liniștea care domnea în trib, dar mai ales pe cele 3 victorii obținute la rând. Cu 10 la 4, Faimoșii au ieșit câștigători, iar Războinicii nu au avut de ales decât să accepte înfrângerea. La proba pentru imunitatea personală, Andreea Moromote și Andrei Krișan au reușit să reziste cel mai mult, scăpând, astfel, de pericolul eliminării.

Citește și:

Conflictele au continuat și la consiliu, acolo unde au existat tensiuni între Ada Dumitru și Robert și Alexandra Ciomag.

În urma unui vot ce se anunța a fi previzibil, 3 concurenți au fost propuși spre eliminare. Codruța, Andrei Neagu și Alexandra Ciomag trebuie să lupte alături de ceilalți 4 concurenți aflați în pericol de eliminare.

„Dintre cei nominalizați, cel care va întruni cel mai mic număr de voturi va părăsi competiția”, a anunțat Daniel Pavel

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.