Setari Cookie-uri

Adevăratul motiv pentru care Catinca Roman nu a mers să își viziteze mama! Oana Roman, reproșuri dure la adresa surorii ei!

După ce Oana Roman i-a reproșat surorii sale că nu a mers să o viziteze pe mama lor de luni bune, iată că acum Catinca Roman a făcut mărturisiri incredibile! Ce a stat în calea vedetei de a-și vedea mama la centrul de recuperare unde este internată?

După desparțirea de Marius Elisei, Oana Roman a fost tot mai vocală pe pagina de Instagram, acolo unde împărtășește cu internauții detalii din viața sa. Recent, vedeta a luat-o în vizor pe sora ei, Catina Roman, și i-a reproșat că de luni bune nu a mai fost la mama ei, deși aceasta îi duce dorul.

„Mama se trezește noaptea și urlă după sora mea. Nu a mers să o vadă”, a spus Oana Roman, pe social media, adăugând și faptul că Mioara Roman nu și-a mai văzut fiica de jumătate de an.

Catinca Roman a făcut acum primele dezvăluiri despre motivele pentru care nu a mers la centrul de recuperare, acolo unde este internată mama ei. Sora Oanei Roman a dezvăluit că se află sub tratament depresiv, după moartea tatălui ei și că nu poate conduce până la unitatea medicală unde se află Mioara Roman.

Citește și:

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul”, a explicat Catinca, pentru Click.

Mai mult, Catinca Roman s-a mutat la fiica ei, declarând că se simțea din ce în ce mai rău după moartea părintelui său.

„M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut însă că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie”, a mai zis vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Sora Oanei Roman a spus că mama lor le simte imediat starea și nu ar fi potrivit pentru ea să o vadă acum. Catinca a mărturisit că s-a implicat în alegerea centrului pentru Mioara Roman, însă evenimentele din ultima perioadă au făcut-o să apeleze la ajutor specializat.

„Eu m-am implicat în alegerea unui nou centru pentru mama. Ea a avut două episoade destul de rele. Puteam să o pierdem de atunci. Eu, inițial, nu am vrut să-i spun că a murit tata, dar ea a aflat de la televizor, de la știri. Plus că e complicat s-o văd pe mama în starea în care este acum. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Ea este o fire foarte senzorială, simte tot, ar fi simțit și starea mea proastă”, a adăugat Catina Roman.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie -0001
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.