Setari Cookie-uri

Echipa de la America Express care a câștigat biletele pentru Columbia! Cine a primit mult dorita imunitate?

În ediția de ieri seară a emisiunii America Express, una dintre echipa a câștigat biletul către ultima etapă din competiție. Cei doi concurenți vor merge în Columbia, după ce au câștigat proba pentru imunitate.

O nouă ediție a emisiunii America Express s-a încheiat cu aflarea primei echipe care va merge în Columbia. Cei doi concurenți și-au câștigat imunitatea și au reușit să își asigure biletul către ultima destinație din Drumul Aurului.

Miza cursei a fost uriasă, însă prima echipă care a ajuns la Irina Fodor și-a asigurat biletul către următoarea țară de pe hartă, Columbia, acolo unde competiția se va sfârși. Cele 7 echipe rămase în concurs au fost nevoite să învețe culorile în limba mayasă din Guatemala. Ulterior, la rândul lor, ei le-au făcut cunostință localnicilor cu tradițiile românești.

Prima echipă care a ajuns la Irina a fost cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Ele au reușit să ducă misiunile la bun sfârșit, câștigându-și biletul către ultima etapă a competiției. Bucuria a fost cu atât mai mare pentru că asigurarea biletului către Columbia a venit chiar în ziua în care Andreea Bălan a împlinit 38 de ani.

Citește și:

După Andreea Bălan și Andreea Antonescu, următoarele două echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost formate din Bie și Mickey și din Scărlătescu și Doina.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.