Setari Cookie-uri

DOC și Kamara, tensiuni la cote înalte! Cei doi au fost la un pas de bătaie

Spiritele s-au încins în ultima ediție Survivor, iar DOC și Kamara au fost la un pas de bătaie, după ce și-au aruncat cuvinte grele și au avut gesturi deplasate în fața camerelor de luat vederi.

Ediția de ieri seară a emisiunii Survivor a readus în prim plan confllictul dintre DOC și Kamara. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și au făcut gesturi neașteptate în fața camerelor de luat vederi.

Discuțiile aprinse au avut loc la consiliu, atunci când Remus Boroiu și Kamara au fost împotriva lui DOC. Artistul, Bianca Patrichi, Crina Abrudan și Carmen Grebenișan au avut o discuție despre comportamentul lui Kamara, iar el a intervenit. La rândul său, DOC nu s-a mai abținut și l-a atacat pe Kamara.

„Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă”, i-a spus DOC lui Kamara.

„Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?”, a repetat violent Kamara, care s-a îndreptat către DOC.

Citește și:

Kamara a văzut negru în fața ochilor, atunci când DOC a pomenit de copilul său.

"Te scuip pentru că meriți să fii scuipat!”, i-a zis Kamara lui DOC.

În acel moment, DOC s-a ridicat pentru a aplana conflictul, însă Kamara l-a urmat. Tensiunile au continuat și la testimoniale, acolo unde Kamara a vorbit despre cearta cu DOC.

„Pe mine mă știe lumea. Nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el (n.r. băiețelul lui bolnav), pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente. Dar bineînțeles că, ca de obicei, apare câte un demon, un diavol în calea mea, care se pune de-a curmezișul să îmi încurce pașii.
Mie mi se pare falsitate din plin să afișezi o imagine de omuleț cuminte, care nu face rău nimănui, veverița aia simpatică, care mai și dansează din fund, dar de fapt tu să fii un fel de hienă, care pe la colțuri vorbești de alții și raportezi la alții și vorbești de persoane care au fost aici”, a explicat Kamara la Survivor România.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.