Setari Cookie-uri

Daniela Crudu, dornică să își strângă fetița la piept! Vedeta Only Fans va naște peste două luni

Daniela Crudu așteaptă cu nerăbdare să nască, însă mai are două luni până când se va întâlni cu micuța ei. Vedeta s-a gândit deja la un nume special pentru fetiță și se bucură că își poate desfășura în continuare activitatea.

În doar două luni, Daniela Crudu urmează să devină mămică și să își țină în brațe fetița mult dorită. Până atunci ea își va continua activitatea, atâta timp cât sarcina îi va permite. În prezent, viitoarea mămică se bucură de perioada frumoasă prin care trece, dar și de grija iubitului ei, care este atent să nu se streseaze prea mult.

„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, a spus Daniela Crudu pentru Spynews.ro.

Vedeta recunoaște că acum obosește mult mai ușor decât o facea înainte. Ea îl are ca sprijin pe iubitul ei, care încearcă să o menajeze la fiecare pas, mai ales că ultimele luni de sarcină îi provoacă multă nerăbdare.

Citește și:

„Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a mai povestit vedeta.

Numele ales de Daniela Crudu pentru fetița ei

Daniela Crudu a ales un nume special pentru micuța ei, care s-a asigurat că este perfect sănătoasă. Vedeta Only Fans a făcut analize speciale în America, iar acum poate sta liniștită știind că micuța ei, Daiana, se dezvoltă normal. Până la momentul întâlnirii mai este atât de puțin, iar bruneta se bucură de fiecare moment.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat în direct la Antena Stars Daniela Crudu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.