Setari Cookie-uri

Smiley, fotografie emoționantă cu cele mai importante femei din viața lui: Sunteți vis!

Smiley a publicat o fotografie emoționantă cu cele mai importante femei din viața lui și a făcut o urare tuturor doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Smiley a publicat o fotografie emoționantă cu cele mai importante femei din viața ta. Artistul le-a scris și câteva rânduri tuturor doamnelor și domnișoarelor care îl urmăresc pe social media, arătându-și recunoștința pentru femeile pe care le are în preajma sa.

Cu micuța Josephine în brațe, Smiley s-a pozat cu zâmbetul pe buze alături de partenera sa de viață, Gina Pistol, bunica și mama lui.

„În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis”, a scris Smiley pe Instagram.

Citește și:

Smiley, împlinit în formula de 3

Smiley se simte împlinit și fericit în formula de 3. Micuța Josephine l-a făcut pe artist tată pentru prima oară, iar rolul de părinte i se potrivește perfect. În ceea ce privește schimbările care au apărut în viața sa de când este tătic, Smiley a spus că este mai fericit și că programul său a suferit modificări.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.