Setari Cookie-uri

Irina Fodor, în pericol de a fi răpită la America Express! Detalii neștiute din spatele camerelor de filmat

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii emisiunii America Express au povestit detalii nebănuite din spatele camerelor de filmat. Ce se întâmplă în cele mai periculoase locuri din America?

Mona Segall și Robert Lionte au fost invitații lui Mihai Morar, în cea mai nouă ediție a emisiunii sale online. Producătorii emisiunii America Express au dezvăluit detalii neștiute și nebănuite din cel mai iubit show de la Antena 1.

Concurenții din acest sezon, cât și echipa de producție au avut parte de multe situații periculoase în timpul filmărilor, iar printre cele mai de speriat locații s-a aflat Mexic. Mona Segall a povestit unul dintre cele mai înfiorătoare episoade petrecute acolo, atunci când ea și Irina Fodor riscau să fie răpite.

„Eu am ajuns cu Irina înainte, așteptam concurenții și în mașina Irinei era cineva de la securitate, înarmat, și acea persoană, acel bodyguard al Irinei ne-a spus: «În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!».

Citește și:

Și ne-au băgat într-o curte și nu ne-au mai lăsat să ne mișcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns și a spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete pentru că era la 25 km la granița cu un alt stat, foarte periculos, unde poliția era coruptă și nu existau federali și acolo fug.

Ajung acolo și nu mai ai ce să le faci și erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Ne-au ținut acolo, au chemat federalii, toată zona s-a umplut de federali și pe urmă am putut ieși când au venit concurenții, dar erau mașini cu mitraliere care mergeau în jurul nostru”, a povestit producătoarea America Express, în podcastul lui Mihai Morar.

Cu toate că pericolul este la ordinea zilei, emisiunea America Express nu se oprește aici. Filmările pentru noul sezon vor începe în acest an, iar concurenții vor avea de parcurs drumuri departe de a fi sigure.

Citește și:

„S-ar putea să se schimbe. Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, a dezvăluit Robert Lionte.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.