Setari Cookie-uri

Adevărul despre operațiile estetice ale Melindei. A trecut soția lui Puya prin cabinetul medicului estetician?

Melinda a devenit tot mai activă pe social media, după participarea la emisiunea America Express. Soția lui Puya este deschisă cu fanii săi, iar când un internaut a întrebat-o dacă are intervenții estetice, ea nu s-a ferit să răspundă.

Melinda a intrat în atenția publicului, după participarea la emisiunea America Express. Vedeta a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii săi momente din viața de familie, dar nu numai.

Recent, ea i-a îndemnat pe urmăritorii săi să îi adreseze întrebări într-o secțiune de Q&A, iar Melinda nu a ezitat să răspundă tuturor curiozităților. Un internaut a vrut să știe dacă soția lui Puya are vreo intervenție estetică, mai exact implanturi mamare.

Melinda a recunoscut că și-a mărit bustul, fără să se sfiască de acest lucru, așa cum fac o bună parte din vedetele autohtone.

"-Ai implanturi mamare? Ești foarte frumoasă! Te apreciez.", a scris unul dintre fanii săi.

"-Da, am. Mulțumesc frumos.", a fost răspunsul partenerei de viață a lui Puya.

Citește și:

Puya, despre secretul unei căsnicii fericite

Puya are o relație frumoasă cu Melinda, iar împreună au 3 fetițe. Artistul este un familist convins și are mare grijă ca celor dragi să nu le lipsească nimic. Recent, el a vorbit despre secretul unei căsnicii împlinitoare, așa cum este a sa.

„Ne certăm și după cinci minute ne împăcăm, cred că acesta este secretul, să te accepți așa cum ești și să spui în față ce gândești. Cei care nu spun niciodată ce au în cap și țin în ei, ăia la un moment dat refulează și refulează prost. Așa e mai bine... Îi spui în momentul ăla și știi că ce ai spus aia e, aia gândești”, a spus cântărețul, în urmă cu o lună, pentru spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.