Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac, ocupat cu numeroase proiecte, după plecarea de la Antena1! Actorul pregătește surprize inedite!

Ce proiecte inedite pregătește Mihai Bendeac, după ce și-a dat demisia de la Antena1?

Mihai Bendeac nu mai este jurat în emisiunea IUmor, după ce, în toamna anului trecut, el a decis să demisioneze, în urma unor neînțelegeri. Totuși, actorul nu stă degeaba și are foarte multe proiecte de care se ocupă. Munca sa continuă, iar fanii îl pot vedea la teatru și la spectacolele pe care le are în toată țara.

Mai mult, actorul pregătește a doua sa carte, dar și două filme, a cărui scenariu le scrie. Bendeac a menționat și când vor fi lansate proiectele sale.

„Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționant”, a spus el pentru Cancan.

Citește și:

Apoi, îndrăgitul actor a continuat:

„Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a mai declarat Bendeac.

În ceea ce privește cartea sa, Mihai Bendeac și-a propus să scrie o continuare a jurnalului lansat cu mama sa. El își dorește ca cea de-a doua carte să aibă la fel de mult succes ca și prima, pentru că banii strânși vor fi donați copiilor internați la Institutul Oncologic.

„Cartea e un fel de continuare a primului meu jurnal. Și sper din suflet să aibă măcar o parte din vânzările primeia, cu cât o să vând mai multe cărți, cu atât o să donez mai mult”, a explicat Mihai Bendeac.

Citește și:

Totuși, nu se știe încă dacă actorul va reapărea pe micul ecran. La câteva luni după ce și-a dat demisia de la Antena1, el a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram cu logo-ul ProTv. Internauții au crezut că Bendeac va putea fi văzut la postul concurent, însă fostul jurat de la IUmor păstrează discreția cu privire la acest subiect.

„Este un subiect despre care nu pot vorbi în acest moment”, a zis Mihai Bendeac, pentru susrsa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.