Rihanna este mai fericita ca niciodată de când a devenit mamă. În vârstră de 34 de ani, artista este complet îndrăgostită de tot ce înseamnă maternitate și își onorează această experiență cu fiecare ocazie pe care o are.

Vedeta a născut anul trecut primul ei copil, un băiețel, iar acum este însărcinată pentru a doua oară. Ea a făcut anunțul cu privire la venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său în cadrul concertului pe care l-a susținut la Super Bowl.

Acum, artista a postat o serie de fotografii incendiare pe pagina sa de Instagram. Vedeta a împărtășit cu internauții momentele magice pe care le-a trăit în timp ce era însărcinată cu primul ei copil. Mesajul postat de Rihanna a fost, de asemenea, unul emoționant, pe care anii l-au apreciat enorm.

„În onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care acest trup a făcut-o. Bebe RZA… se afla acolo fără să aibă idee cât de nebună este mama lui sau în cât de obsedată mă va transforma”, a scris Rihanna pe Instagram, în dreptul imaginilor postate.

Rihanna a devenit pentru prima dată mamă anul trecut, pe 13 mai. Ea și iubitul său, rapper-ul A$Ap Rockey au păstrat discreția cu privire la familia lor și nu au dezvăluit numele micuțului în vârstă de un an.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: