Setari Cookie-uri

Lavinia Pîrva, fotografia care a încins Instagramul! Soția lui Ștefan Bănică a pozat fără lenjerie intimă!

Lavinia Pîrva a renunțat la inhibiții și a pozat fără lenjerie intimă. Fotografia a primit numeroase aprecieri din partea fanilor, dar și reproșuri dure.

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. a renunțat la inhibiții, dar și la lenjeria intimă! Vedeta i-a surprins pe urmăritorii săi de pe Instagram cu cea mai recentă postare. Afltă la un shooting, bruneta a pozat într-un sacou mai lung și a renunțat la chiloți, stârnind imaginația internauților.

Dacă unii dintre fanii Laviniei au apreciat îndrăzneala vedetei, alți internauți au criticat-o dur pentru gestul neobișnuit. Cu toate acestea, Lavinia Pîrva nu a ținut cont de hate-ul primit în online și nu a răspuns la niciun comentariu.

„Ce zice Ștefan când te vede așa goală?”, „Fără chiloței?” au fost unele dintre curiozitățile internauților, potrivit WOWbiz.ro.

De ceva vreme, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr. a început să distribuie fotografii cu ea în costum de baie, semn că se simte excelent în pielea sa, după ce, în urmă cu 3 ani și jumătate, a devenit mamă pentru prima oară.

Citește și:

Cum se menține în formă Lavinia Pîrva

După ce a devenit mamă, Lavinia Pîrva a slabit într-un ritm rapid. Ea s-a concentrat pe un stil de viață sănătos, dar a apelat și la anumite tratamente de remodelare corporală.

„Pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru”, a spus soția lui Ștefan Bănică Jr., cu ceva timp în urmă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.