Setari Cookie-uri

Oana Ioniță, în plin proces de divorț! Momentele grele prin care trece fosta bebelușă:Sperăm să trecem cât mai ușor

Oana Ioniță a postat recent o fotografie cu cei doi copii ai ei și a făcut o dezvăluire șoc! Ea și soțul ei divorțează, după 10 ani de căsnicie!

Oana Ioniță trece printr-o perioadă dificilă, deși nimeni nu s-ar fi așteptat. Fosta bebelușă este mereu cu zâmbetul pe buze și nimic nu ar fi trădat clipele grele prin care trece. Pentru că speculațiile cu privire la divorțul dintre ea și tenorul Florin Budnar au apărut de ceva timp, coregrafa a decis să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața sa.

Oana Ioniță a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, alături distribuind și o fotografie cu ea și cu cei doi copii ai ei, Maxim și Isabel. Ea a anunțat divorțul de partenerul său de viață, iar motivul ar fi neînțelegerile și viziunile diferite pe care le au asupra vieții.

„La începutul acestui an am început procedura de divorț între mine și soțul meu. Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare. Îmi doresc să am parte de discreție pentru mine și familia mea, vă mulțumesc că sunteți alături de mine!”, a scris Oana Ioniță pe contul de Facebook.

Citește și:

Dacă înainte cei doi colaborau pe plan profesional, acum fiecare are proiectele sale. Oana Ioniță se ocupă de școala de dans pe care o are și ajută tinerii balerini să ajungă cât mai sus, în timp ce Florin Budnar este tenor la Teatrul de Operetă și Musical Ion Dacian.

Vedeta a mai menționat că este abia la începutul divorțului și că instanța trebuie să stabilească chestiunile legate de custodia copiilor, dar și de împărțirea bunurilor. Se pare că problema ar fi la casa pe care cei doi și-au achiziționat-o în anul 2021. Deși sunt separați, Oana Ioniță și fostul ei partener de viață continuă să locuiască sub același acoperiș.

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță pentru Spynews.ro.

Citește și:

Din păcate, Oana Ioniță și Radu Budnar nu s-au putut înțelege de comun acord, iar divorțul la notar a ieșit din calcul. Acum, Oana speră ca tot acest proces să se sfârșească cât mai curând.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a adăugat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.