La vârsta de 86 de ani, actorul Dorel Vișan demonstrează că activitatea fizică și o alimentația sănătoasă sunt cheia unei vieți de calitate și pline de energie. Acesta a dezvăluit secretul său pentru a rămâne în formă și a împărtășit cu entuziasm metoda sa cu publicul.

Dorel Vișan a descoperit că o cură de castravete verde în fiecare an îl ajută să se mențină într-o formă de invidiat. Actorul consumă castravete verde pe stomacul gol, înainte de micul dejun, în mai multe variante, fie cu puțină sare, fie cu sare și ulei de măsline, sau chiar cu o variantă mai picantă, după gustul fiecăruia.

„În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, a declarat Dorel Vișan pentru Cancan.

Cu pasiune pentru agricultură, Dorel Vișan are propriile sere lângă Cluj, unde își plantează propria recoltă de roșii și castraveți verzi. Consumul zilnic al acestor legume proaspete îi aduce beneficii organismului și îl ajută să lupte mai bine contra grăsimilor.

„În fiecare primăvară și vară fac așa ceva în fiecare dimineață și vă asigur că rezultatele sunt bune. Mă ajută să nu îmbătrânesc poate la fel de repede, deși pe la noi, prin Ardeal, străbunii mei nu vorbeau despre bătrânețe. Ei preferau să spună că crești în vârstă, că devii mai înțelept. Lumea modernă a fost însă de altă părere și a ales altceva!”, mai spune Dorel Vișan.

Prin această practică, actorul se bucură de rezultate bune și consideră că îl ajută să încetinească procesul de îmbătrânire. În ciuda vârstei, Dorel Vișan se menține tânăr în suflet și spirit, adoptând o abordare pozitivă asupra vieții și preferând să se concentreze pe înțelepciunea pe care o aduce fiecare nouă zi.

„Anul acesta am folosit ca sămânță pentru roșii ceva mai aparte. Mi-a ieșit o producție mică, dar cu rezultate foarte gustoase. În sensul că roșiile din acest an au fost mari, unele cântărind și aproape un kilogram. Așa că nu am dăruit cu găletușa amicilor apropiați rezultatele muncii mele, ci cu bucata. Am oferit una sau două roșii, mari, ca lumea să vadă că mai există cu adevărat legume așa cum mâncau odinioară și părinții, și bunicii noștri”, a mai precizat actorul.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: