Alina Sorescu a primit o veste importantă din partea instanței de judecată, veste ce o aștepta de mult timp. Artista a împărtășit cu internauții bucuria sa. pe rețelele sociale.

În data de 18 martie, instanța de judecată a impus un program de vizită în sistemul "o săptămână cu mamă, o săptămână cu tată". Decizia a venit după o perioadă de neclarități și tensiuni în familia Alina Sorescu - Alex Ciucu. Această abordare a creat multe controverse și dezechilibre, însă astăzi se anunță o schimbare semnificativă în această privință.

"Vreau să vă anunț că instanța de judecată - Curtea de Apel București - a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl", a explicat Alina Sorescu într-o postare pe rețelele de socializare.

Această decizie vine în urma unei perioade dificile pentru Alina Sorescu, care a trebuit să lupte pentru drepturile și bunăstarea fetițelor sale. În postarea sa, ea a subliniat că este important să se înțeleagă că acest proces nu a avut legătură cu partea de custodie, deoarece domiciliul fetițelor a rămas la mamă și s-a păstrat exercitarea în comun a autorității părintești.

"Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate", a adăugat Alina Sorescu.

Artista a împărtășit, de asemenea, convingerea că și situațiile în care părinții nu mai formează un cuplu, copiii au nevoie de afecțiune, stabilitate și iubire din partea mamei și a tatălui. Ea le-a mulțumit susținătorilor săi și avocatei sale pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă.

„Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a încheiat Alina Sorescu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: