La aproape un an de la despărțirea tumultoasă de Alex Dobrescu, Cristina Cioran a decis să nu mai acorde nicio șansă reconcilierii cu fostul partener. Chiar dacă cei doi împart sentimente bune pentru binele fiicei lor, Cristina nu dorește să revină la o relație serioasă, după dezamăgirile cauzate de fostul soț. Mai mult, vedeta a început să-și redescopere viața de femeie singură și să iasă la întâlniri, concentrându-se pe propria fericire.

"În momentul de față sunt în lumea dating-ului, ies în oraș, cunosc oameni, mă distrez. Sunt singură, nu mă interesează o relație serioasă în acest moment. Sunt foarte bine așa," a mărturisit Cristina Cioran într-un interviu pentru cancan.ro.

După despărțirea lor din toamna anului trecut, cei doi au trecut printr-un lung șir de neînțelegeri și momente tensionate. În ciuda tentativelor lui Alex Dobrescu de se împăca cu mama fiicei sale, Cristina Cioran a rămas fermă în ceea ce privește decizia de a nu se întoarce la el. Vedeta a dezvăluit că a fost din nou cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale, amintind că acest lucru a avut loc și înainte de despărțire.

"Am fost din nou cerută în căsătorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice," a povestit Cristina Cioran pentru viva.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: