Zilele trecute, imaginile în care Laura Giurcanu și Aris Eram se sărutau în mașina ei au deveni virale pe internet. Cei mai mulți au judecat-o pe influenceriță, din cauza faptului că are un partener de viață, iar din punctul lor de vedere, lucrurile nu ar fi trebuit să se întâmple în felul acesta. Și mai mare le-a fost șocul, când a doua zi, vedeta a ieșit la film cu iubitul ei, iar oamenii nu au mai înțeles nimic.

Ei bine, una dintre edițiile America Express de zilele acestea i-a pus din nou pe jar pe fanii competiției, care nu au putut să nu remarce o ușoară apropiere între cei doi și care, de asemenea, nu au rămas indiferenți în fața schimburilor de replici dintre ei.

Cireașa de pe tort a fost momentul în care colega Laurei Giurcanu de echipă, Sânziana Negru, a dat de înțeles că influencerița nu își mai putea lua ochii de la Aris Eram, în clipa în care se aflau la careu. Mai mult de atât, ea a spus că există o chimie între ei și că a fost un schimb de inimioare acolo, pe care se pare că nu doar ea l-a observat.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: