Refuzând categoric să împartă hainele purtate de Rona cu alții, Rinda le poartă ea însăși, zilnic, simțindu-se astfel mai aproape de sora sa plecată mult prea devreme. Cu o cruciuliță prețioasă purtată mereu la gât și cu muzica lăsată moștenire de Rona răsunând în sufletul ei, Rinda păstrează legătura vie cu aceea care a fost și va rămâne întotdeauna o parte esențială din viața ei.

Într-un interviu profund și emoționant acordat Antena Stars, Rinda Hartner a împărtășit cu sinceritate și durere modul în care își poartă zilnic amprenta pierderii surorii sale .

„E încă greu, e foarte greu, pentru că au fost sărbătorile și eram obișnuite amândouă să ne sunăm, să vorbim, și lipsa asta este foarte mare, este normal. Eu o port mereu cu mine. Avea o cruciuliță frumoasă și o port în fiecare zi, mă mai îmbrac cu hainele ei când mă duc la serviciu și ascult muzica ei în mașină și mă gândesc la ea. Mai plâng”, a declarat Rinda Hartner, conform Antena Stars.

La data de 1 decembrie 2023, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum, conform dorințelor sale, într-o rochie albă, la Cimitirul Bellu Catolic, într-o ceremonie solemnă care a adus un omagiu adânc artistei îndrăgite de public. Cu toate că lumea și-a luat rămas bun de la Rona, Rinda continuă să păstreze flacăra vie a amintirii ei, purtând în inima și în sufletul ei întreaga sa prezență.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: