Setari Cookie-uri

Cristina Balan: Sper ca fiecare an sa ma schimbe in bine si prin experientele traite sa imi imbogateasc mintea si spiritul

Despre ce s-a intamplat cu viata ei de cand a redevenit celebra si pana acum, Cristina Balan, cu cateva intrebari in fata.

Ce-ti lipseste, Cristina?

Echipa. Imi lipseste faptul ca n-am avut vreme sa incheg o echipa, asa cum visez. Inca nu am o trupa, cu adevarat. Este foarte important acest aspect, pentru mine. Stiu ca merit o echipa de oameni care sa creada in mine, in muzica, in prietenie. Pentru ca nu stiu sa fac pe diva, pe sefu' mare si tare. Eu tratez oameni ca pe egali, fiindca asa si sunt, in fapt. Imi repugna sa dau ordine, sa cert oamenii, chestii din astea. Insa multi doar asa stiu sa fie struniti, doar asa se urnesc. Si mie imi omoara creativitatea. Sunt prea hippy, flower power, alea, stiu.

Tu cand compui, cum compui? Ai tabieturi ai procedure?Cum faci?

Da. Trebuie sa am chef, este essential. In rest, nu am tabieturi. Nu mestec menta inainte, nu aprind lumanari, nu dau o cinzeaca pe gat. Se poate intampla oricand si oriunde sa fiu traznita de inspiratie. Daca nu sunt pe langa studio, ii zic pe telefon, ca de aia e smart, sa ma suporte pe mine cand behai cate un refren cazut din cer. Trecand de glumele mele bune, ca nu ma pot abtine, nu fac ceva anume. Ma pun si vad daca am o stare buna pentru cantat. Daca nu, ma apuc de citit

Dezamagita de tine cand ai fost?

Citește și:

Sunt mama, deci sunt dezamagita de mine zilnic. Cand imi pierd rabdarea, cand nu reusesc sa fac ceva ce planuiam pentru copii, cand realizez ca am gresit cu ceva... of, chiar trebuie sa ne adancim in subiect? Sunt cantareata si ma dezamagesc des, nu ma intreba de ce. Caut perfectiunea unde nu e nevoie de ea. Stiu, dar asta nu ma ajuta cu nimic, tot nemultumita sunt de mine. Yey!

Dar mandra, cand ai fost cel mai mandra de tine, Cristina?

Cel mai? Ma faci sa caut acum in fisierele hard disk-ului meu extern, ca de pe ala intern probabil s-au sters. Sa stii ca nu prea am momente in care sa fiu mandra de mine. De altii, da, foarte des. Dar eu, de mine, sa ma simt mandra... rar, foarte rar.
Uite, cand am nascut am simtit fericire, bucurie, nu mandrie. Cand am castigat Vocea Romaniei, am simtit fericire, bucurie, nu mandrie. Ah, dar fiindca e la fileu, pot spune ca zilele astea am simtit mandrie mare. Dar tot nu pentru mine, ci pentru o comunitate. Pentru romanii care vor schimbare si care incep prin exemplul personal.

Citește și:

Macar o data, am simtit mandrie sa fiu roman! Este pretios sentimentul.

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.