Setari Cookie-uri

Valentina Balasa Ario: Adevarata frumusete inseamna a fi in armonie cu tine si cu universul

Primele lectii despre frumusete le-am primit in familie, pe vremea cand ma jucam cu papusile.

valentina balasa ario Care sunt atributele unei "lady"?

Distinctia si manierele.

Cat de important este pentru o femeie, in general, si o femeie de cariera in special sa fie o lady si de ce?

Noi le spunem celor din jur cum sa ne trateze, prin felul in care ne comportam noi. Daca suntem manierate, vom fi tratate cu mai mult respect.

Ai lucrat cu multe femei. Cum s-a schimbat viata lor dupa ce s-au metamorfozat "in lady"?

Aceste doamne sunt “ladies”. Ele sunt in cautarea unor raspunsuri atunci cand vin la noi. Este o bucurie si o onoare sa lucrez cu ele, am cel mai frumos job din Univers. Primesc multe mesaje emotionante dupa cursurile de machiaj, stil vestimentar si cel de estetica feminina. Doamnele imi spun ca au invatat sa se aprecieze mai mult, sa se descopere si sa se puna in valoare. Unele dintre ele isi pun ordine in ganduri si in prioritati si fac schimbari profunde in vietile lor. Imi place sa tin legatura cu ele, pentru ca este o senzatie extraordinara sa le vad inflorind.

Citește și:

Ce pot face cititoarele noastre chiar astazi pentru a-si accesa si a-si pune in valoare capitalul nevalorificat de frumusete?

Orice femeie are o imagine fixa despre propria persoana, iar atunci cand lucreza cu un specialist in imagine, acest capital de frumusete poate fi descoperit si valorificat la maxim. La Fundatia Calea Victoriei exista cateva cursuri care se ocupa de acest aspect: Cursul de Machiaj, Cursul de Stil vestimentar si Cursul de Estetica feminina, numit How to be a Lady.

Se spune ca oamenii se nasc sau nu cu carisma. Tu ce parere ai? Cum se poate invata sau cultiva?

Fiecare om se naste cu un bagaj de farmec personal. Daca ma intrebi cum arata un om perfect, iti spun ca nu exista. Daca ma intrebi cum arata un om carismatic, iti spun ca este un om constient de plusurile si minusurile sale si care se iubeste asa cum este, constient fiind ca perfectiunea nu exista. Un om carismatic isi creste farmecul odata cu propria sa evolutie.

Citește și:

Ce vom invata la atelierul tau "How to be a Lady: Exercitii de feminitate"?

Atelierul “How to be a Lady: Exercitii de feminitate” a fost conceput ca pe o poveste care ar fi putut sa se numeasca “Cea mai buna versiune a mea”. Este un atelier de dezvoltare personala, structurat in 3 intalniri interactive de cate 2 ore, in care vorbim despre schimbarile de paradigma, educatie, energie yin si yang, maniere, estetica feminina, stiluri de viata, operatii estetice si trucuri de infrumusetare. Daca esti in cautarea ta, in cea mai buna versiune, acolo poti gasi raspunsurile. Cursantele imi spun ca dupa fiecare atelier li se schimba perspectiva asupra unor lucruri si apar schimbari in vietile lor.

Atelierul “How to be a Lady: Exercitii de feminitate” incepe pe 20 februarie. Detalii gasesti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.