Setari Cookie-uri

Jerry Sargeant: 'Aceasta lume este un joc creat pentru a nu te lasa sa zbori'

Jerry Sargeant viseaza sa le redea oamenilor libertatea si sa le reaminteasca faptul ca suntem cu totii unul, uniti prin iubire.

Care este secretul tineretii?

Am fost conditionati sa credem ca doar mancarea ne hraneste. Lumina soarelui, oxigenul si apa ne hranesc, de fapt. Suntem ca plantele, ca si copacii. Incetati sa mancati tot gunoiul despre care vi se spune ca trebuie sa il mancati si hraniti-va cu mama natura.

Cu totii avem prieteni spirituali care asteapta sa comunice cu noi. Putem face asta cu ajutorul mintii, linistindu-ne mintea si coborand in inima. Avem peste 67000 de ganduri pe zi. Cum sa iti auzi ghizii spirituali. Cum sa comunici cu Universul care ne vorbeste intr-un mod atat de subtil si bland?

jerry sargeant

Multi oameni isi petrec viata la birou, in fata unui computer. Ce parere ai despre asta?

E ok sa folosesti computerul dar nu iti poti trai viata intr-un computer. Computerele, telefoanele si alte gadgeturi emit frecvente nocive care ne coboara vibratia. Fara a pune la socoteala faptul ca sunt instrumente de control. Somnul iti este dat peste cap pentru ca stai pana adormi cu ochii in ecran. Sistemul endocrin nu mai functioneaza cum trebuie. Daca lucrezi la computer, cel mai bine este sa nu depasesti sase ore pe zi insa in calupuri de cate 50 de minute apoi sa faci o pauza in care te intinzi, bei un litru de apa, te conectezi la lumina solara si meditezi 1-2 minute.

Citește și:

Putem avea o sanatate perfecta?

Am fost creati sa fim perfect sanatosi. Sanatatea, iubiea, fericirea sunt starea noastra naturala de a fi. Frica, disperarea, moartea sunt nenaturale insa marea masa a oamenilor traieste astfel de atata amar de vreme incat li se pare ca asa trebuie sa fie. Nu ai cum sa stii cum este sa fii perfect sanatos cata vreme consumi alcool, esti dependent de pornografie sau de droguri.

Ce este iubirea?

Multi oameni cred ca iubirea este ceea ce vad in filme. Florile, inimioarele, bomboanele de ciocolata. Dar nu este asa. Doi oameni intra intr-o relatie sa invete unul de la celalalt, sa isi fie oglinda. Dar pentru ca in loc sa intelegm asta dam vina pe cel de langa noi, nu reusim sa ne invatam lectiile. Oamenii ajung la divort. Nu poti trai iubirea intr-o relatie pana cand nu traiesti iubirea de sine. Totul incepe in interiorul nostru. Trebuie sa incetam sa privim inspre trecut sau viitor-oricum traim intr-un prezent continuu, si sa ne uitam in inima noastra. Iubirea nu incepe si nu se termina. Iubirea este. Iubirea este creatie, lumina, energie.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.