Setari Cookie-uri

Ce cadouri poti sa ii iei unui barbat in zodia Taur

Iubitul meu este Taur. Nascut in zodia Taur. Prietenul meu cel mai bun este si el tot Taur. Ce inseamna asta? Ca am descoperit fara sa citesc pe undeva care sunt calitatile si defectele unui barbat nascut in perioada 21 aprilie - 21 mai.

Barbatii din zodia Taur sunt minunati. Printre putinele lucruri pe care le poti reprosa se numara faptul ca nu au intotdeauna rabdare si uneori trebuie sa fie impinsi de la spate ca sa isi urmeze visurile. In rest, sunt numai buni de luati acasa.

Sunt atenti cu persoana iubita, au intotdeauna pregatite gesturile cu care sa impresioneze, sunt familisti, iar atunci cand spun ca te iubesc, chiar asta simt, miros intotdeauna bine si sunt atenti la aspectul lor fizic, iar atunci cand te afli in dreapta lor in masina te bucuri de cele mai frumoase drumuri lungi si de clipe de neuitat.

Daca ma intrebi pe mine, nu este deloc greu sa gasesti cadoul perfect pentru un barbat in zodia Taur. Le plac jocurile si calatoriile, le plac hainele si parfumurile, le place mancarea si aprecieaza gustul rafinat al unei bauturi. Si pentru ca acum sunt in cautarea cadourilor pentru ei, am aruncat o privire in magazinele online si am ales urmatoarele:

Citește și:

Harta razuibila

Cum spuneam, nativii zodiei Taur fac drumuri lungi si dese. Sau cel putin asta isi doresc. Prietenul meu isi facuse la un moment dat pe Instagram o improvizatie de harta in care isi pinuise toate orasele din tara in care fusese. A fost scoasa aceasta optiune, asa ca mi-au sclipit ochii cand am vazut aceasta harta razuibila.

Mi se pare un cadou inspirational si motivational pe care nu doar barbatii, ci si femeile ar trebui sa il primeasca.

Cadouri pentru Tauri

Alege cadoul ideal pentru barbatul din zodia taur!

Plosca in carte

Taurii acorda o atentie deosebita igienii si hidratarii. O sa ii vezi ca beau foarte multe lichide, rar uita de cei 2L de apa recomandati, iar atunci cand merg la petreceri gusta din cele mai bune bauturi.

Le place si sa citeasca, insa nu gasesc mereu timp pentru aceasta activitate, dar o plosca pentru alcool in carte o sa le dea in prima faza palpitatii, dupa care o sa iti afiseze cel mai sincer si larg zambet.

Citește și:

Cadouri pentru barbatii din zodia Taur

Inspira-te din oferta de cadouri pentru zodia Taur!

Proiector smartphone

Chiar daca nu profeseaza in domeniu, taurii sunt niste artisti. Sunt pasionati de muzica, de filme si de fotografie, motiv pentru care proiectorul pentru smartphone o sa fie cel mai tare cadou pe care il primesc.

O sa il ia cu ei in vacante, la birou si oriunde ar putea sa se laude cu fotografiile artistice pe care le-au realizat sau sa vizioneze un serial sau un film.

Cadouri pentru zodia Taur

Afla ce-i place unui Taur si ia-i cadoul ideal!

Seif 3D

Oricat de cheltuitori ar parea, barbatii din zodia taur te vor surprinde cu o zi inainte sa plecati in vacanta cu banii stransi. Au mereu o pusculita, fie ea improvizata sau autentica, in care arunca maruntul si uneori mai scapa cate o bancnota valoroasa, dar un seif i-ar incanta si mai mult. Seiful 3D cu functii de puzzle o sa le mai satisfaca o placere, aceea de a se juca fara sa li se reproseze ca sunt niste copii.

Citește și:

Cadouri pentru zodia Taur

Mai multe cadouri inedite pentru zodia Taur

Cam atat am avut eu sa iti spun. De aici inainte depinde doar de tine ce cadou vrei sa alegi in functie de persoana careia vrei sa ii faci o surpriza placuta.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/imagesef

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.