Setari Cookie-uri

Ada Condeescu: 'In viata de zi cu zi nu ma aseman niciunui personaj'

Dati-mi voie sa v-o prezint pe actrita Ada Condeescu si felul ei de a fi.

Cum se intampla lucrurile cand se trage ultima secventa?

E foarte multa agitatie pozitiva, oboseala, concentrare si dorinta de a ajunge la sfarsit, strans legata de dorinta de a nu se termina niciodata:)). Cand regizorul da stop, lumea se ia in brate, aplauda, se pupa se felicita si e multa fericire si implinire!

Dintre toate rolurile juate in lume in filme, Ada, alege-ti unul pe care ti-ar fi placut sa-l ai.

Imi vine in minte acum "Elizabeth", din filmul omonim, rol pe care il face Cate Blanchett si rolul pe care il face Hilary Swank in "Million Dollar Baby". Acestea doua, unul dintre ele.

Tu, in viata ta de zi cu zi, cat de apropiata esti ca fel de a fi de rolurile pe care le-ai jucat, daca ar fi sa le luam in parte pe cele importante?

Un rol il iei atunci cand ai cumva deja niste date unice si anumite resurse, necesare lui. Sunt parti din mine, nu stiu in ce masura, dar sunt evidente. Lucrurile astea le prelucrezi, le adaptezi si uneori le recompui pentru contextul personajului. In viata de zi cu zi nu ma aseman niciunui personaj, desi uneori mi-ar placea! :).

Citește și:

Putem spune, esti sotia unui regizor de succes cu care ai colaborat ca actrita, ganditi un film impreuna?

Ca regizor iti gandesti mereu filmul cu actorii, dupa ce ai distributia facuta, asa cum eu, ca actor, imi gandesc personajul impreuna cu regizorul cu care lucrez. E parte esentiala a lucrului.

Dintre sfaturile importante cu care pleci in viata, Ada, zi-mi unul care ti-a ramas in minte si de la cine l-ai primit.

Tocmai terminasem de filmat "Eu cand vreau sa fluier, fluier" si eram la petrecerea de sfarsit, cand Catalin Mitulescu, pe care il vazusem de vreo 3 sau 4 ori pana atunci si nu prea ne cunosteam, mi-a spus ca in meseria mea trebuie sa am multa rabdare. Lucru la care tot lucrez de atunci.

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.