Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru zodia Gemeni

Cand m-am apucat de materialul asta mi s-a facut un dor nebun de prietenele mele gemene. Nu, nu sunt surori gemene, ci sunt nascute in zodia Gemeni (21 mai - 21 iunie).

Sunt asemanatoare si diferite in acelasi timp, poate si din cauza diferentei de varsta dintre ele, dar ce e sigur e faptul ca au toate calitatile care sa le transforme in cele mai bune prietene.

Nativele zodiei Gemeni sunt deosebite. Sunt femei de cariera, le plac calatoriile, filmele si cartile, au o slabiciune aparte pentru haine, ochelari de soare si bijuterii, sunt visatoare, ambitioase si partenere de incredere in dragoste. Orele petrecute in compania lor sunt un fel de terapie pentru minte si suflet si, crede-ma, niciodata nu o sa te plictisesti la intalnirile cu ele.

Stiu ca atunci cand vine vorba de cadouri poate parea o sarcina deosebit de grea, insa, cu riscul de a ma repeta, spun ca atata timp cat cunosti bine persoana careia vrei sa ii daruiesti ceva, nu poti ramane in pana de idei.

Recunosc ca atunci cand vine vorba de cadouri pentru prietenele mele gemene am ceva emotii si nu iau niciodata primul lucru care imi iese in cale. Alerg si aleg doar ce stiu sigur ca o sa le aduca o bucurie pe termen lung. Poate ca nu imi permit din punct de vedere financiar sa le cumpar exact ce mi-as dori, dar ceva de suflet tot gasesc ca sa le placa.

Citește și:

Asa cum am procedat cand a fost vremea berbecilor si a taurilor, am facut de aceasta data o mica lista cu idei de cadouri pentru zodia Gemeni.

Tabla magnetica

Camera sau casa gemenilor are foarte mult bun gust, este luminoasa si miroase intotdeauna frumos.

Este plina cu decoratiuni si suveniruri din tarile pe care le-au vizitat, au fotografii personale inramate, dar si post-it-uri cu citate motivationale.

Daruieste-le o tabla magnetica pe care pot desena sau pe care pot lasa declaratii sau mesaje simpatice iubitilor sau celorlalti membri ai familiei.

Cadouri zodia Gemeni

Vezi alte idei de cadouri care-i bucura pe Gemeni

eBook Reader

Din cand in cand, gemenii simt nevoia sa se refugieze in lumea lor. Asta inseamna sa stea in canapea si sa se uite singuri la un serial, un film sau sa citeasca o carte. Imi aduc aminte ca una dintre prietenele mele imi spunea: "vreau sa merg la bunici, sa imi pun patura pe iarba si sa citesc o carte la umbra unui copac". Si chiar asa facea.

Citește și:

Ca sa nu dai gres atunci cand le alegi cadoul, opteaza pentru un eBook reader.

Cadouri zodia Gemeni

Alege eBook readerul potrivit

Camera foto instant Polaroid

Prietenele mele gemene se dau in vant dupa poze. Daca doua dintre ele sunt cu pozele in care apar si ele, cealalta vrea sa pastreze un val de mister si sa fie pozata fie doar din spate, fie sa ii apara doar silueta. Si nu orice fel de poze, ci poze cat mai artistice.

Telefonul este prietenul lor cel mai bun, dar cu siguranta o sa topaie de fericire daca primesc in dar o camera foto care sa le scoata pozele pe loc.

Cadouri pentru Gemeni

Camera Foto Instant Polaroid

Ochelari de soare

Asa cum spuneam la inceputul materialului, nativele zodiei Gemeni sunt fashioniste. Au haine multe, cutii cu bijuterii, ochelari de soare pe care ii asorteaza de fiecare data cu outfit-ul si ocazia... Si o pereche de ochelari de soare poti sa le faci si tu cadou.

Citește și:

Cand vine vorba de ochelarii de soare, niciodata nu sunt prea multi. Incearca sa alegi un model diferit de perechile din colectia lor, fie el unul extravagant.

Cadouri zodia Gemeni

Alege perechea de ochelari potrivita Gemenilor

Cam asta este lista mea cu idei de cadouri pentru zodia Gemeni. De aici inainte ramane sa mai faci o analiza atenta a celor pe care urmeaza sa ii sarbatoresti si sa alegi cadou potrivit!

Sursa Foto Front Page: shutterstock/filkusto

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.