Setari Cookie-uri

Maurice Munteanu: Daca stii cine esti, nu ai nevoie de sclipici. 

Cei mai echilibrati, rafinati, evoluati oameni din punct de vedere stilistic poarta, in general, jeansi si camasi albe.

Cand eram mic eram foarte timid. Nu stiu in ce masura am corectat asta, nu cred ca putem vorbi in acesti termeni – ‘’am corectat’’ vs. ‘’nu am corectat’’. Hai sa spunem ca m-am maturizat si am acumulat ceva experienta.

Si de pastrat? Ce a trebuit sa pastrezi, mai degraba, din felul tau de a fi?

Felul meu de a fi este neschimbat. Ok, poate nu mai ies la fel de mult ca inainte, poate nu mai imi place neaparat sa merg de 1 Mai la mare etc. Dar acestea nu sunt lucruri care te definesc. Sunt doar nuante care marcheaza o perioada.

Am remarcat paradoxul acesta la tine, desi esti o instanta in moda, nu te imbraci intr-un fel iesit din comun. Te imbraci cinstit, sa zicem. Cum iti explici si, e sau nu un paradox?

Bineinteles ca nu este un paradox. Daca nu esti Madonna sau David Bowie, mi se pare vulgar sa te ascunzi in spatele unor masti. Cei mai echilibrati, rafinati, evoluati oameni din punct de vedere stilistic poarta, in general, jeansi si camasi albe. Daca stii cine esti, nu ai nevoie de sclipici.

Citește și:

Cand te deranjeaza si ce anume, din punct de vedere vestimentar la femeile din Romania?

Ma deranjeaza (desi e mult spus) un anumit grad de superficialitate si faptul ca simt in permanenta nevoia sa copieze anumite modele. Bunaoara, afla ca se poarta un model de geanta si si-o insusesc pur si simplu, fara sa treaca informatia printr-un filtru personal. Si asta se vede!

Cand iti place ceva si ce anume, din punct de vedere vestimentar la femeile din Romania?

Femeile mature, care au prins din plin structura comunista de trista amintire, mi se par mult mai asumate stilistic. Au o estetica mai bine conturata, poarta anumite piese, chiar si banale, cu o forta anume, si treaba asta e chiar sexy. Dar nu pot generaliza.

Cum s-a conturat, in felul tau de a fi, pasiunea asta pentru vestimentatie?

Nu cred ca am dezvoltat o pasiune pentru vestimentatie. E ca si cum as reduce o capodopera literara doar la titlu. Lucrurile sunt mult mai complexe de atat.

Citește și:

    Dintre toate cate au aparut in istorie, de la jeansi incoace, care a fost cea mai spectacuoasa aparitie, Maurice?

    Vizionare placuta


    Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.