Setari Cookie-uri

Andreea Vasile: 'Cel mai greu e sa inveti sa ai rabdare cu tine insati'

Despre viata si actorie cu actrita Andreea Vasile.

Ce te face fericita, Andreea?

Fericirea nu e continua si nu poate fi permanenta, e insulara si trebuie sa fim suficient de constienti s-o recunoastem atunci cand se intampla, altfel trece si ne-o amintim doar in retrospectie, ceea ce inseamna ca suntem inclinati s-o ratam de cele mai multe ori.
Daca vrei, cred mai degraba ca multumirea e un context bun pentru fericire. Si ca nu alergi cu disperare cautand-o si nici nu tii mortis s-o bifezi, dar cred ca fericirea iti da acea energie care te impinge inainte. Pe mine ma fac fericita multe lucruri, mi-e greu sa le cuprind pe toate. Dar starea de bine e un barometru bun pentru a identifica fericirea.

Din sarite ce te scoate?

Ma scot din sarite mitocania, lipsa de buna cuviinta/decenta si ostentatia. Si cred ca ar mai fi cateva, dar m-as opri aici pentru ca nu vreau sa ma gandesc la cat de multe ma scot din sarite.

De linistit ce te linisteste?

Citește și:

Ma poate linisti orice, o persoana, o discutie, o carte, un film, o muzica misto… Sunt usor de linistit.

Ce-ti place si ce lipseste in viata ta?

Asta e o intrebare pe care o tin minte si la care o sa raspund peste vreo 20 de ani. Daca fac o evaluare, s-ar putea ca ce-mi place acum sa nu-mi mai placa atunci si sa constat ca ce-mi lipseste, detineam deja. Credem ca ce traim si ce simtim acum va fi permanent si viata ne demonstreaza ca maine, intr-o secunda, totul se intoarce cu susul in jos.

Cand vrem sa te vedem jucand, unde putem sa te vedem?

Din toamna la teatru : Teatrul Metropolis : “ Jake si femeile lui” si “ Iubire isterica”, Teatrul de Comedie in “ Reguli de viata”, PAlatul Copiilor “ Un barbat pentru Sara” , la Point in “ Politik.on”. Si tot din toamna in seria 2 “Umbre’ pe Hbo.

Citește și:

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.