Setari Cookie-uri

Diana Bisinicu: 'Felul in care Riana imi spune ce simte ma face sa fiu cea mai fericita mama'

Diana a devenit celebra in urma emisiunii 'Alege A.S.I.A.' si de atunci si pana acum e un moment de talent artistic de fiecare data cand apare.

Ce-a fost cel mai greu ca mama, Diana?

Cel mai greu moment a fost cand Riana avea opt luni, iar in timpul unei nopti a avut reflux! Instinctul de mama m-a facut sa ii fac manevra Heimlich, sa o intorc cu picioarele in sus si capul in jos, sa ii tin limba cu mana pentru ca simteam cum i se duce pe gat, acela a fost un moment foarte urat si dificil!

Diana Bisinicu

Dar frumos, ce-a fost cel mai frumos?

Toate momentele cu Riana sunt sublime, dar acum, de cand a crescut ma fascineaza felul in care isi declara dragostea fata de mine. Am un copil iubitor, bland, dar cu o personalitate foarte puternica si felul in care stie sa fie empatica atunci cand este o situatie nu tocmai placuta sau felul in care imi spune ce simte cand nu sunt langa ea ma face sa ma simt cea mai fericita mama din lume!

Dintre toate momentele pe care le-ai trait cu fiica ta, cu Riana, poveste-mi unul dintre cele cu care ai ramas in suflet.

Un moment care imi va ramane mereu in minte si in suflet este acela cand mi-a spus: "Sunt fericita ca ma apreciezi, mami. Asta ma face sa fac lucrurile si mai bine". Este o dovada ca metoda mea de parenting democratic functioneaza si dezvolta echilibrul emotional al fiicei mele intr-un mod corespunzator pentru ca mai tarziu sa fie un adult responsabil, fara frici, fara frustrari, complexe, temeri si alte lucruri care ii pot taia aripirile atunci cand va avea nevoie sa zboare!

Sincer, Diana, nasii acestia pe care i-ai ales, a fost vreodata in toate intamplarile acestea nu prea ortodoxe, cand sa te fi gandit ca poate n-ar fi trebuit?

Pentru mine conteaza relatia pe care noi o avem cu ei, iar atat timp cat ei sunt alaturi de noi, ce se intampla in intimitatea fiecaruia nu ne priveste!

Riana, ce vrei sa devina Riana? Ce pare ca o sa fie fiica ta?

Citește și:

Riana este nascuta in zodia Pesti, iar caracteristicile acestui semn zodiacal ma imping spre convingerea ca va face arta! Ii place sa cante, sa picteze, sa danseze, dar indiferent ce drum va alege sa urmeze noi o vom sustine si vom fi aici mereu pentru a-i fi stalpi de rezistenta in alegerile pe care le va face!

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.