Nadine: 'Fericirea este o alegere care musai trebuie facuta in fiecare zi'

Nadine: 'Fericirea este o alegere care musai trebuie facuta in fiecare zi'

Nadine e dintre cei care a plecat de unde era mai greu. Si acum merita admiratia noastra, e un om care a reusit.

Cum e viata voastra, Nadine? Ca familie intreb. Cum arata o zi frumoasa in viata voastra?

Toate zilele sunt la fel. Toate zilele sunt simple, banale si frumoase. Eu ma trezesc prima, in jur de 05:40, ma pup cu matele si catelul, fac cafeaua, vine Apostolescu, impreuna trezim copilul sarutandu-i picioarele, mainile, parul… Ei pleaca la scoala, respectiv birou, eu raman cu matele si catelul la lucru, iar la 18:00 ne adunam de pe drumuri la masa, la povesti, la imbratisari. In weekenduri cinema, parc, lenevit. Doar in conditiile astea accept sa fiu nevasta, daca imi este bine in fiecare zi, nu din cand in cand. In fiecare zi!

O vreme ai trait in SUA. Ce te-a facut sa te intorci? Ce te-ar face sa te intorci iar acolo?

A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea de burlaca… Sunt din ce in ce mai nostalgica in ultima vreme. M-am intors pentru Dragos. Am fost haraziti unul pentru celalalt, fara dar si poate. Voiam familie. Era timpul. Nu voiam sa ajung eterna juna, doritoare de afimare. Voiam ce am acum. Ce m-ar face sa ma intorc: Guvernul Romaniei!

nadine

Viata ta, asa, cum o privim de la distanta, pare o reusita. Ce n-ai reusit, Nadine?

N-am reusit sa dezvolt conexiune cu oamenii. Ii tin la distanta. In cotloanele mintii mele a ramas o informatie defectuoasa despre semeni, care ma impiedica sa socializez, sa intretin relatiile pe care le am si sa dezvolt altele noi. Lucrez la asta.

Ce-ti lipseste?

Imi lipseste o traire anume. Am realizat ca imi lipseste, atunci cand am visat-o odata. Am visat ca eram continuta total. Cu siguranta este o traire care lipseste celor abandonati, celor care s-au simtit nedoriti si celor care nu s-au simtit iubiti. A fost un vis care m-a schimbat ca om.

Uitandu-te un pic in urma, daca te-ai privi prin ochii celei care prin anii 90 era la Scoala Vedetelor, esti ce-ti doreai sa fii, mai mult sau mai putin?

Sunt mult mai mult. Din pacate pentru omul care am fost in 90, imi doream mult prea mult sa ma placa lumea si sa fiu pe placul ei. Atat! Asta limiteaza un om. Atunci omul se pune singur intr-o colivie si joaca. Ma admir, ma respect, ma iubesc. Omul care eram in 90 nu se bucura de aceste privilegii, din pacate.

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri