Setari Cookie-uri

Jojo: 'Certurile pot reseta si echilibra o relatie sau o pot distruge'

Jojo - Catalina Grama are un fel de nebunie haioasa, care a facut-o celebra.

Tu si Paul Ipate aveti showul acela pe youtube. Cum s-a construit ideea?

Pai...canalul de Youtube il aveam si filmam deja pentru el diverse vloguri. Intr-o dimineata am filmat in joaca ce am facut in ziua aia, am urcat video pe youtube si a avut succes, mai ales pe paginile noastre de Facebook. Oamenilor le-a placut atat de mult ideea incat l-am transformat in serial. Nu planuisem asta, insa uneori, cele mai bune lucruri se intampla fara sa le planuiesti. In fiecare episod apar lucruri reale din viata noastra, pe care le intalnim in fiecare zi si de care probabil ca ne izbim cu totii in relatia de cuplu sau parinti-copii. Avem multi parinti care se regasesc intr-o poveste sau in alta si asta e cea mai mare bucurie pentru noi. La finalul unei zile ca parinte si individ in societatea in care traim cred ca cel mai bine este sa tratezi cu haz tot ce iti ofera viata. De aceea serialul nostru are si o componenta comica. Va invit sa urmariti “Mami & Tati de la A la Z” pe www.youtube.com/catalinagramajojo. Deviza noastra este: “Fericirea e o stare de spirit.”

Citește și:

Televiziunea mai conteaza? Spectacole de teatru? Zi-mi ce mai joci.

Televiziunea conteaza, bineinteles. Acum nu am niciun proiect pe TV, in schimb am doua proiecte de spectacol de care sunt foarte incantata. Unul este proiectul cu Toni Grecu si colegii de la Serviciul Roman de Comedie: Catalin Neamtu, Cosmin Natanticu, Claudiu Maier. Se numeste “O zic din viata mea” si e un spectacol de comedie live pe care il puteti vedea la Godot.

“Eu am vazut-o primul” este proiectul de teatru care tocmai ce a avut premiera. E o comedie foarte haioasa in regia lui Bogdan Dragulescu in care joc alaturi de doi simpatizati actori de comedie: Ovidiu Cuncea si Marius Drogeanu. Fiind vorba despre teatru independent, nu avem un loc fix unde o jucam. Jucam mult si in tara. Eu anunt spectacolele de fiecare data pe pagina mea de facebook: Jojo-CatalinaGrama.

Citește și:

Doi copii. Vi se par multi sau putini?

Ni se par suficienti deocamdata. Eu imi mai doresc unul, insa e un plan de viitor care nu stiu daca se va concretiza. Cred ca sa ai doi sau mai multi copii e ideal. Eu mi-am dorit ca Achim sa aiba un frate sau o surioara langa care sa creasca si cu care sa imparta atat bucuriile cat si partea mai ciudata a vietii. Eu am fost copil unic, si mereu mi-am dorit sa mai am o sora sau un frate. Achim si-a dorit o surioara si Doamne Doamne i-a trimis una. Acum isi doreste un fratior.

Ce i-ai invatat mai important? Ce stiu de la tine?

Achim a invatat printre altele cat de important este sa fim o echipa si sa ne iubim. Cand era mic ii intrase atat de bine aceasta idee in suflet incat spunea mereu : “Ce echipa!” Zora abia a intrat in echipa de 10 luni si jumatate. Insa este un coechipier fantastic. In primul rand ca este topita dupa Achim. Cand il vede i se lumineaza fata si se bucura tare, da din manute, picioruse si il urmareste oriunde prin casa. Noi le zicem ca ii iubim in fiecare zi. Nu trece zi fara sa facem asta. Pentru mine e important ca ei sa se simta iubiti si apreciati.

Citește și:

jojo

Amandoi, si tu si Paul, pareti asa, o aparitie pozitiva, dar sper ca aveti si defecte. Zi-mi un defect al vostru impreuna. Ca sa dea credibilitate discutiei.

N-avem! Glumesc, avem, dar nu avem un defect impreuna, ci separat. El e repezit, eu sunt perfectionista. Ne mai certam si noi uneori ca toti oamenii, insa ne impacam rapid. Si nu lasam certurile sa ne controleze viata. Ceea ce ar trebui cu totii sa invatam e cum anume sa ne certam. Pentru ca certurile pot reseta si echilibra o relatie sau o pot distruge. Totul depinde de cata deschidere au cei doi parteneri. Noi avem.

sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.