Setari Cookie-uri

Mona Nicolici: 'Visati mare, traiti frumos, aveti curaj si nu va mai amanati fericirea'

Asa cum am cunoscut-o, cred ca asta e sinteza vietii ei. Mona Nicolici e despre a face binele. Si a face bine.

Cand ai fost ultima data fericita, cu cine erai?

Eu traiesc ca sa fiu fericita. Asa ca, mai degraba ti-as putea raspunde cand am fost nefericita ultima data. Si raspunsul este: ieri. Fara motiv. Si eram singura. Stii tu, una dintre acele zile ... Pentru mine fericirea are mai multe forme. Si o gasesc in multe feluri. Pot sa fiu fericita cand ma uit la cer sau pot sa fiu fericita la o masa de duminica alaturi de ai mei. «Cand ai fost ultima oara fericita?» suna ca si cum fericirea ar fi ceva rar. Dar ca sa-ti satisfac curiozitatea: era intr-o dimineata, in bratele omului iubit.

Cand ai schimbat ultima data ceva important, ce-ai schimbat?

Perspectiva.

mona nicolici

Cand ai invatat ultima data ceva, ce-ai invatat?

Speech-ul de la Gala 10 ani de CSR. Si sa respir de 3 ori inainte sa raspund, cand sunt nervoasa. ( M-ai pus pe ganduri cu intrebarea asta.)

Citește și:

Daca din tot ce ai trait, Mona, ar trebui sa desprinzi un sfat, ce sfat ar fi?

Dintre toate, asta e cea mai grea intrebare. Sa dai sfaturi e usor...dar sa le aduni pe toate intr-unul singur e greu. Nu stiu ..poate doar... Visati mare, traiti frumos, aveti curaj si nu va mai amanati fericirea. Nu lasati viata sa va traiasca, traiti-o voi pe ea.

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.