Setari Cookie-uri

Natalia Ghilașcu: O femeie puternică atrage oamenii prin lumina pe care o emană

Să bagi mâinile în foc nu este întotdeauna ușor, pentru că trebuie să înveți să ieși fără arsuri, nevătămată și cu demnitate

Numeroși români au trecut oceanul și au ajuns în America pentru că au simțit că acesta este locul cu care rezonează și în care se pot realiza. Marius Mihalache și Anastasia Soare sunt doar doi dintre aceștia. La Los Angeles am descoperit însă și alți români care fac mai mul pentru brandul de țară decât orice videoclip. Printre aceștia se află și Natalia Ghilașcu, jurnalistă și fondatoare a revisei Hora În America.

Featured foto by Antonio Guillem via Shutterstock

Cum ai ales jurnalismul? Ce anume te-a atras cel mai mult la această meserie?

Am avut marele noroc să mă regăsesc abia la a doua facultate în jurnalism, pentru că cea de studii economice internaționale presupunea să mă fac diplomată, dar așa cum am conștientizat că factorul politic este unul foarte dependent de viitoarea mea carieră, am decis să asimilez într-un singur an la Școala de Studii Avansate în Jurnalism tot ceea ce de obicei învață jurnaliștii în patru ani. Așa am învățat să nu-mi fie frică de cameră sau să le inspir mai multă încredere celor care erau să devină mai târziu eroii mei, oamenii care erau acum opt ani practic invizibili.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.