Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru a-ți folosi mintea mai bine

Mintea noastră este un super computer pe care îl lăsăm să funcționeze după bunul său plac. În loc să ne folosim de ea, îi permitem să se folosească de noi, mai ales atunci când avem tendința să despicăm firul în patru și să gândim în exces. .

Să îți folosești mintea înseamnă să devii conștientă de fluxul gândurilor tale și apoi să îi dai o direcție benefică pentru tine, inclusiv să îi dai o pauză atunci când este nevoie. Asta înseamnă să folosești supercomputerul cu care ai fost înzestrată la naștere în beneficiul tău.

Uneori, poate fi vorba doar de a observa. Atunci când faci asta, gândurile negative trec mai repede și scurta lor prezență te afectează în mica măsură sau deloc.

Poți începe chiar din acest moment să folosești computerul puternic care este mintea ta pentru a-ți crea viața pe care o dorești. Iată cum.

1. Incetează să te identifici cu gândurile tale

Tu ești gânditorul și nicidecum gândurile pe care le generează mintea ta. Atunci când, în loc să le dai putere, te poziționezi în rolul de observator, gândurile își pierd din putere și încetează să se joace cu emoțiile tale.

Citește și:

2. Gândurile nu sunt realitatea

Gândurile pe care le gândești nu sunt neapărat manifeste în realitatea cotidiană. De multe ori, mai ales atunci când ne este frică sau ne facem griji, gândurile deseneaza în mintea noastră o realitate care nu se va manifesta niciodată. Multe gânduri sunt doar presupuneri așa că tratează-le ca atare.

3. Gândește-te la cee ce ai deja în loc de ceea ce îți lipsește

Când te gândești la ceea ce îți lipsește, ai tendința de a genera și mai multe gânduri care atrag lipsa. Gândește-te la ceea ce ai deja și îți aduce mulțumire și vei atrage de partea ta abundența și iubirea.

4. Caută oportunități.

In loc să te plângi, caută oportunități. Și asta pentru că întotdeauna vezi ceea ce cauți și ceea ce îți ocupă gândurile. Căutând probleme vei vedea probleme. Căutând oportunități, veți găsi oportunități și vei vedea posibilități.

Citește și:

5. Nu reacționa la gânduri

La fel cum reacțiile la emoțiile tale generează adesea rezultate negative, reacția la gândurile tale duce la același rezultat. Observă-ți gândurile și alege-le pe cele care te avantajează.

Featured foto by Cristina Conti via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.