Spectacol de magie si daruri de la Moș Crăciun pentru copiii din 10 case de tip familial din Giurgiu

Spectacol de magie si daruri de la Moș Crăciun pentru copiii din 10 case de tip familial din Giurgiu

Copiii aflați în plasament în 10 case de tip familial, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au avut bucuria de a se întâlni cu Moș Crăciun sâmbătă, 14 decembrie 2019, la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu.

comunicat de presa Retail jobs

Evenimentul a fost organizat de Asociația SOS Viețile Copiilor, ai cărei membri au adunat de la copii, în urmă cu două săptămâni, peste 100 de scrisori către Moș Crăciun, în care fiecare și-a exprimat opțiunea privind cadoul pe care dorește să îl primească.

Asociația SOS Viețile Copiilor a mai avut o surpriză pentru copii: magicianul Valentino a susținut pentru ei un spectacol de magie, cu durata de 50 de minute. Copiii au fost foarte încântați de numerele de magie, cei invitați de magician au urcat pe scenă pentru a fi asistenții acestuia, spectacolul fiind interactiv și captivant. Clipele plăcute au continuat cu primirea darurilor de la Moș Crăciun. Cadourile au fost personalizate, fiecare copil a primit ce a scris în scrisoarea către Moș Crăciun și totodată a constatat că a primit în plus și alte surprize.

Cu mare bucurie revenim și în acest an la copiii aflați în grija DGASPC Giurgiu pentru a aduce cadourile cerute Moșului în scrisori. Sper ca și în viitor să susținem aceste proiecte și să fim în continuare prezenți în viața acestor copii minunați, a declarat Gabriela Enache, președintă a Asociației SOS Viețile Copiilor.

Nu numai copiii prezenți la spectacol au primit cadouri de Crăciun. Membrii Asociației SOS Viețile Copiilor au fost prezenți în aceeași zi și în casele de tip familial unde beneficiază de servicii sociale copii de vârste mai mari și copii cu dizabilități, toți primind de asemenea daruri. În total, în cadrul acestei acțiuni caritabile, 168 de pungi mari cu cadouri au ajuns la copiii beneficiari de măsură de protecție specială.

Mulțumim Asociației SOS Viețile Copiilor și tuturor celor care au adus astăzi bucurii copiilor beneficiari de măsură de protecție specială în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Intițativa organizării acest spectacol este lăudabilă iar datorită generozității celor implicați, copiii au avut parte de multe surprize plăcute”, a declarat Cătălin Lupu, director general al DGASPC Giurgiu.

Vizionare placuta


Carmen
16 Decembrie 2019

50 Shades hater. Star Wars lover. Creepypasta reader. Un paradox pe picioare care urăște romgleza.  Diploma de onoare în cinism. Licența poetică obținută ad labam la facultate...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri