Setari Cookie-uri

Inițiativele culturale și educaționale de pe Facebook care ne țin conectați

În această perioadă, în care #stămacasă cu mic, cu mare, avem nevoie mai mult ca oricând de activități care să ne țină ocupați și conectați la lucrurile care contează cu adevărat.

comunicat de presa

De la discuții video pe Messenger cu bunicii și prietenii de la școală, la inițiative individuale sau colective care își propun să aducă evenimentele culturale pentru copii la un click distanță de noi, și până grupuri din care ne putem inspira pentru următoarea activitate pe care să o propunem celor mici, online-ul devine mai mult ca niciodată locul în care găsim sprijinul de care avem nevoie.

Facebook își dorește să îi susțină pe cei care reușesc să construiască adevărate comunități pe platformele sale și să le ofere instrumentele de care au nevoie pentru a rămâne conectați cu pasiunile lor. Resursele pe care utilizatorii le au la dispoziție, precum posibilitatea de a păstra legătura prin Messenger, de a transmite evenimente live, de a informa pe grupurile sau paginile de Facebook, devin acum adevărate mijloace de încurajare, suport și de a împărtăși cu familiile idei de activități de care se pot bucura împreună în această perioadă grea. Soluțiile online sunt folosite în moduri noi și surprinzătoare, pentru a le permite comunităților și business-urile mici și medii să își adapteze activitatea la condițiile actuale.

Citește și:

Pentru a le mulțumi celor care transformă resurse de pe platformele sale în instrumente care aduc un impact pozitiv în lupta cu epidemia de COVID-19, Facebook își propune să promoveze cele mai interesante inițiative destinate copiilor create de utilizatorii din România. Povești citite live, piese de teatru pentru copii și ilustrații de colorat sunt doar câteva exemple de astfel de inițiative create pe platformele Facebook în ultimele zile:

De asemenea, concertele live, piesele de teatru și inițiativele de suport pentru artiștii afectați sunt doar alte exemple de astfel de inițiative care au luat naștere în ultimele zile:

Citește și:

Foto prima pagina Tetiana Yurchenko/ Shutterstock

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.