Setari Cookie-uri

5+1 Sfaturi de îngrijire a pielii bebelușului: pentru mămici relaxate

Pielea bebelușului este foarte sensibilă, necesită o îngrijire aparte, însă cunoscând câteva sfaturi practice, totul poate deveni ușor. Trecerea de la mediul uterin, unde fătul a stat în lichidul amniotic, pielea fiindu-i hidratată în permanentă, la mediul extrauterin, cu factori agresori de mediu, cu temperatură variabilă și fără hidratare intensă din exterior reprezintă o adevărată provocare pentru organismul și pentru pielea bebelușului.

Hainele... din materiale ecologice

Unele țesături sintetice, dar și pigmenții chimici cu care sunt colorate hainele pot afecta pielea bebelușului, cu atât mai mult cu cât aceasta prezintă o sensibilitate aparte, atopie sau pur și simplu se irită imediat. Puteți alege haine din materiale ecologice pentru copii.

Haine ecologice: nuiorganocs.ro

Protecția pentru insecte

Pielea bebelușului poate fi afectată de mușcăturile insectelor, uneori reacțiile la aceste mușcături sau înțepături pot fi cu adevărat intense.

Vă recomandăm să utilizați produse pentru bebeluși care țin insectele sau măcar țânțarii la distanță. Dacă ieșiți la iarbă verde, atunci trebuie să va gândiți și la protecția pentru căpușe.

Foto articol: By Africa Studio/shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.