Setari Cookie-uri

Răzvan Simion a plâns în direct, impresionat de drama prin care trece Adda: Iau 26 de pastile pe zi

Adda și Răzvan Simion au purtat o discuție sinceră și emoționantă despre boala cântăreței

Artista a fost invitată marți, 5 aprilie, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 unde a povestit despre momentele dificile prin care trece de doi ani de zile. Adda a fost diagnosticată greșit și a primit un tratament necorespunzător pentru o boală pe care, de fapt, nu o avea. De curând cântăreața a aflat că are boala Lyme, aceeași boală de care a fost suspect și Șerban Ionscu înainte să moară în 2012.

O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea., a scris Adda pe rețelele de socializare după aflarea diagnosticului corect.

Citește și:

În cadrul emisiunii de marți, cântăreața i-a povestit mai detaliat lui Răzvan Simion problemele ei de sănătate, moment în care prezentatorul a fost impresionat până la lacrimi.

„Dar nu mă face să plâng acum. E dimineață! Nu mă face să plâng. M-am machiat singură frumos și nu…”, a spus Adda încercând să nu se emoționeze.

„Da, lasă că plâng eu', i-a răspuns prezentatorul, scrie Viva.ro

Citește și

ADDA - Victima unor postari fantoma, publicitate falsa, defaimare si incalcarea dreptului de imagine!

Adda, mărturisiri despre diagnosticul greșit și despre lupta pe care urmează să o ducă cu boala Lyme

ADDA vorbeste despre afectiunea medicala pe care o are si care o pune zilnic in pericol

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.