Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva cu laser

Epilarea definitiva cu laser este cea mai avansata metoda non-invaziva de eliminare a firelor de par din diverse zone ale corpului.

comunicat de presa

Specialistii in estetica sustin ca din ce in ce mai multe femei acorda o atentie deosebita ingrijirii personale si cauta solutii rapide, dar eficiente de mentinere a frumusetii. In ceea ce priveste indepartarea parului nedorit de pe corp, epilarea definitiva cu laser este cea mai avansata metoda non-invaziva de eliminare a firelor de par din diverse zone ale corpului.

Dintre laserele existente pe piata din Romania, dioda laser Elysion s-a dovedit a fi o metoda eficienta de epilare definitiva. Epilarea cu Elysion consta in eliminarea progresiv definitiva a foliculilor pilosi activi. In functie de incarcatura hormonala a fiecarei dintre zonele tratate pot fi eliminate intre 20 si 80% dintre firele de par nedorite, inca de la prima sedinta.

epilare definitiva

Cum actioneaza acest tratament de epilare definitiva?

“Laserul dioda Elysion, folosind o lungime de unda de 810 nm are o absorbtie ideala in melanina care se afla in firele de par. Melanina este pigmentul care da culoarea firelor noastre de par si reprezinta substanta care absoarbe cel mai eficient energia laser cu aceasta lungime de unda. Impulsurile scurte ale laserului dioda ne ajuta sa putem realiza un tratament eficient in elimibarea parului nedorit, dar in acelasi timp un tratament foarte sigur pentru piele”, afirma Alexandra Puricel, specialist in estetica la Atelierul de Slabit.

Citește și:

Cine poate apela la epilarea definitiva cu laserul Elysion?

Pacientul ideal pentru epilarea cu laser este cel care are firele de par inchise la culoare si pielea cat mai deschisa. Cu toate acestea laserul dioda poate fi folosit in deplina siguranta chiar si pe tipuri de piele foarte inchise, prin ajustarea energiei si a modului in care este livrat impulsul laser. Se recomanda un numar de 6 sedinte realizate la intervalul potrivit in functie de zona tratata este este suficient. Cu toate acestea, starea hormonala a fiecarui pacient, precum si cantitatea de melanina continuta de firele de par pot influenta numarul de sedinte necesar.

Ce contraindicatii exista in cazul acestei terapii?

Ca orice terapie puternica, pentru anumiti pacienti reprezinta contraindicatii. Nu pot urma acest tratament femeile insarcinate sau care alapteaza, cei care au istoric de cancer cutanat sau care iau anumite medicamente. Contraindicatia de expunere la soare este de doar 3-5 zile inainte si dupa tratament, cu mult redusa decat in cazul altor sisteme de epilare definitiva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.