Setari Cookie-uri

Vrei sa obtii silueta mult dorita? Iata ce sa faci!

Daca vrei sa scapi de celulita, sa ai o piele ferma si catifelata si sa slabesti in centimetri, poti apela la tratamentul de remodelare corporala Safyre.

comunicat de presa

Sa obtii silueta mult dorita nu este un lucru usor, dar nici imposibil. Pe langa faptul ca este important sa acorzi atentie alimentatiei, exista si alte modalitati care iti vin in ajutor. Unul dintre acestea il reprezinta tratamentele corporale non-invazive, care au rezultate benefice inca de la primele sedinte.

Daca vrei sa scapi de celulita, sa ai o piele ferma si catifelata si sa slabesti in centimetri, poti apela la tratamentul de remodelare corporala Safyre, care este nedureros, dar efectele se vad inca de la prima sedinta.

Cum ajuta la remodelarea si reconturarea corporala?

Folosind radiofrecventa monopolara si multipolara, tinteste toate tesuturile implicate in conturarea siluetei: micsoreaza dimensiunile fibrelor de colagen, in felul acesta tonifiind pielea; incalzeste tesutul adipos, micsorand dimensiunea celulelor grase; reface vascularitatea si elasticizeaza tesutul conjunctiv, tratand aspectul de coaja de portocala.

Citește și:

Cu ce se diferentiaza de alte tratamente de remodelare corporala?

Puterea ridicata a radiofrecventei permite realizarea unui tratament eficient pentru toti pacientii, iar rezultatul nu mai este influentat de gradul de hidratare al tesutului si de alti factori individuali care apartin fiecarui pacient.

Dupa cate sedinte apar rezultate vizibile?

Inca de la prima sedinta se declanseaza multiple procese metabolice in corp, insa rezultate care sa se pastreze in timp apar dupa a treia sedinta. Se recomanda un minum de 6-8 sedinte pentru a obtine rezultatele cele mai bune, in functie de nevoile fiecarui tip de tesut.

Ce contraindicatii are acest tratament?

Contraindicatiile se refera la persoane insarcinate sau care alapteaza, anumite boli renale sau hepatice cronice, istoric de medicatie anticoagulanta sau boli ale sistemului imun. Este un tratament sigur, nedureros, fara timp de recuperare si bine tolerat de catre toti pacientii, atata timp cat acestia nu prezinta contraindicatii majore.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.