Setari Cookie-uri

4 bratari care sa ne accesorizeze frumos tinuta office

Nu ne trezim in fiecare dimineata cu chef sa pierdem minute, chiar ore in sir in fata oglinzii, proband haine si incercand sa obtinem machiajul si coafura perfecta, de aceea am spus mereu ca, cel putin atunci cand vine vorba de haine si accesorii, ar trebui sa le alegem cu o seara inainte.

Eu sunt genul de femeie care se indispune 5 zile din 7, de fiecare data cand se afla in fata sifonierului si constata ca nu are cu ce sa se imbrace. Asa se face ca parasesc mai mereu casa cu fruntea incruntata si cu mintea plina de ganduri negative.

Am invatat totusi ceva: niciodata sa nu subestimez puterea unui outfit cool intr-o zi proasta. Iar acest outfit nu trebuie sa fie neaparat extravagant sau super elegant, uneori e suficient sa ii adaugam accesoriul potrivit si sa il transformam in tinuta de nota 10 a zilei.

Bijuteriile - arme de seductie ale femeii

Nici la capitolul accesorii nu stau foarte bine. Imi place simplitatea prea mult incat sa port cercei, inele si bratari. O prostie mai mare ca asta nu am auzit, sincera sa fiu, dar mi-o asum. Am noroc cu prietenul meu, care isi doreste sa ma vada cat mai feminina, iar asta inseamna ca imi pot pastra adidasii si blugii, dar nu trebuie sa-mi lipseasca cerceii, bratara sau lantisorul. Si uite asa am ajuns sa nu mai am voie sa ies pe usa fara cerceii si bratara de la el.

Citește și:

Sa nu ma intelegi gresit! Imi plac foarte mult accesoriile si admir femeile care poarta cu eleganta cercei delicati, inele si bratari fine.

Spre exemplu, am un sentiment placut cand merg la o banca sau intr-o clinica si la secretariat este o tanara imbracata office, careia atunci cand tasteaza la calculator i se remarca unghiile ingrijite si bratara. Da, bratara, pe care o admir atat atunci cand este purtata de o femeie, cat si de un barbat. Mi se pare... sexy.

Bratari multiple

Bratari multiple Desigual Set de bratari aurii

Tipuri de bratari pentru tinutele office

Imi plac bratarile multiple care accesorizeaza frumos o tinuta office alcatuita din pantaloni la dunga, camasa si acel sacou pe care il porti cu manecile suflecate. Se potrivesc si atunci cand porti o rochie cu maneci scurte sau un pulover pe gat cu maneci lungi.

O bratara cu model floral vine bine intr-o tinuta office formata din fusta cu talie inalta si un top din matase, in timp ce o bratara jumatate metal, jumatate piele i se potriveste femeii care adopta stilul office-casual, haine lejere, simple, dar de efect (ca sa ma fac mai inteleasa, spun ca ma gandesc aici la blugi boyfriend, bluza oversize si sacou casual).

Citește și:

Bratari pentru tinuta office

Bratara cu pietre albastre Bratara cu metal si piele

Oricare ar fi alegerea ta in materie de bijuterii, important este sa nu uiti de ele.

O bijuterie chiar are puterea de a schimba radical un outfit si in acelasi timp starea de spirit a celei care o poarta.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Nicoleta Ionescu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.