Setari Cookie-uri

Cele mai cool accesorii de purtat la gat in acest sezon

Atunci cand tinuta ta are nevoie de un accent de un accesoriu care s-o scoata in evidenta, alege un accesoriu de purtat la gat! Fie ca optezi pentru bijuterii opulente precum colierele cu pietre. Fie ca te gandesti la accesoriile din material textil sau din piele. Zona gatului este atat de senzuala incat merita desemnata centru de intres

Zona decolteului si umerii au fost centru de interes in colectiile caselor de moda pentru primavara-vara 2017. Si nu prin detalii de croiala supradimensionate. Si nu prin imprimeuri sau aplicatii. Ci prin goliciune.

Da, designerii au desemnat umerii si decolteul cea mai sexy zona a corpului feminin. Tocmai de aceea, zona gatului si a capului a fost extrem de decorata! Texturi pretioase. Lanturi, pietre si cristale. Franjuri. Brose. Esarfe satinate sau cu printuri. Snururi. Funde imense pe post de papion – toate accesoriile ce pot fi purtate la gat au fost prezentate. Iata ce sa porti la gat in acest sezon, ca sa fii la moda!

Colierele-statement

Colierele ce ies in evidenta sunt piese-cheie si nu au voie sa-ti lipseasca. Sunt multe modele de coliere la moda in primavara-vara 2017.

Se poarta choker-ele cat mai inventive. Colierul la baza gatului din lanturi este chic. La fel de bine si colierul fix la baza gatului cu pietre. Si choker-ele fixe metalice dar si cele flexibile sau cele din materiale textile sunt in trend.

Citește și:

Ideea de baza a colierului in primavara-vara 2017? Sa fie mare. Si mult! Atlfel spus sa contina cat mai multe elemente, decoratiuni si detalii. Lanturi, pietre, cruci, pandantive, monede, franjuri, materiale textile.

Coliere statement Si mai multe modele de chokere

Accesoriile din material textil

Este mult spus cravata! Intrucat acest sezon este eminamente feminin, desi influentele tinutei masculine sunt prezente. Este vorba mai degraba de esarfe inguste si lungi ce dau impresia de cravate.

La Roberto Cavalli am gasit esarfe lungi cu paiete si detalii lucioase. La House of Holland cravata are imprimeu in patratele si e prinsa cu inel de plastic la baza gatului, lasand impresia de chocker si amintind de moda anilor ’80-’90. Si la Elie Saab intalnim esarfa lunga si subtire, purtata retro, cu rochii stralucitoare si bijuterii cu stelute.

Citește și:

Poate cele mai sexy accesorii de purtat la gat sunt fundele si snururile prinse in brosa. In definitiv funda sau papionul ori snurul sau panglica prinsa la gat nici nu conteaza prea mult. Important este sa fie vizibila si sa fie accentuata de straturi de bijuterii cu pietre – de preferat brose masive, opulente, de inspiratie baroca, Cu cat mai mari, cu atat mai chic!

Accesorii material textil cu brose

Brose cu care poti accesoriza esarfele

Esarfele si mai multe esarfe

Poate cel mai interesant model de ce inseamna esarfa in primavara-vara 2017 ar fi propunere lui Dquared2. Acolo se intmapla o suprapunere de esarfe. O esarfa din catifea si una din satin. Prinse la baza gatului si completate cu o brosa imensa in forma de cruce.

Rolul esarfelor in acest sezon este de “panza” pe care se “picteaza” bijuteriile. Esential este sa stii sa alegi modelele de esarfe din materiale ce se poarta.

Citește și:

Alege esarfa din satin, pe cea din catifea. Alege esarfa din matase. Si nu in ultimul timp, cand vine vorba de imprimeu, alege esarfa care completeaza “povestea” tinutei tale.

Esarfe dama cu imprimeu

Cele mai chic esarfe cu imprimeu

Daca si tu iti pui tinuta office, casual sau de ocazie in evidenta cu ajutorul accesoriilor, alege pentru acest sezon accesoriile de purtat la gat. Lasa umerii goi. Lasa decolteul sa incite. Dar adauga inca un motiv sa se duca toate privirile acolo. Alege un colier sau o esarfa. Poarta o brosa. Drapeaza o funda. Alege un choker. Indrazneste sa porti cele mai sexy accesorii si cele mai atragatoare bijuterii: acelea care iti decoreaza gatul.

Sursa foto front pageTanja Heffner/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.