Setari Cookie-uri

Cele mai sexy machiaje de vara: make-up de vedeta

Nu vrem sa ne ia vara prin surprindere! Si vrem sa fim cele mai frumoase atat in concediu cat si la birou sau la petreceri, in vara ce vine. Asa ca am cautat ce machiaje poarta celebritatile de la Hollywood. Inspira-te si tu din cele mai sexy machiaje de vara.

Gwen Stefani este regina machiajului natural, cu pleoape si buze nude. Rihanna adora fardurile cu glitter si buzele cu volum, lucioase. Descopera ce make-up poarta Katy Perry la costum de baie, cum isi face J.Lo privirea sexy si ce machiaje aleg vedetele noii generatii – Selena Gomez si Gigi Hadid.

Machiaj natural precum Gwen Stefani

Cantareata de la No Doubt a ales pentru vacanta un machiaj natural. Altfel spus buze in nuanta naturala, un ten curat, fara blush, cu sprancene definite si o tusa de mascara.

Desi este cunoscuta pentru buzele rosii, ochi accentuati cu creion negru dermatograf, gene dese si incarcate cu rimel in strat dublu, Gwen Stefani poarta machiajul natural perfect.

Alege si tu un make-up nude in concediu. Ai nevoie de un BB cream si poate o pudra compacta, transparenta! Va fi cel mai sexy machiaj de vacanta de vara!

Citește și:

One more day of vaca and I'm all yours #thisiswhatthetruthfeelsliketour2016 #omg #eeeekkkkkk Gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Poarta farduri cu glitter si lip gloss ca Rihanna

Daca ai ramas in pana de idei pentru machiajul de seara sau pentru make-up-ul de petrecere, gasesti inspiratie la Bad Girl Riri. Un fond de ten cu sclipici, o atingere de blush, gene cu volum. Ochii sunt accentuati cu farduri aurii cu glitter. Iar buzele cu un lip-gloss lucios.

Este cu siguranta unul dintre cele mai sexy machiaje de vara tocmai pentru ca accentueaza perfect pielea bronzata.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Make-up in stilul anilor ’80 precum Katy Perry

Moda din anii ’80 a revenit in primvara-vara 2017. De la imbracamintea cu umerii accentuati, la rochiile cu volane, pana la jeansii cu broderie. Dar si in ceea ce priveste accesoriile. Si nici machiajul ca in anii ’80 nu a scapat de reinventare.

Citește și:

Katy Perry aduce aminte de Madonna din perioada optzecista, cu buzele cu ruj rosu, cremos si ochii machiati cu farduri in degrade.

Fresh out the oven! Listen everywhere: link in profile. ??

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Smoky Eyes sexy ca Jennifer Lopez

Nici nu putem vorbi despre machiaj sexy de vara fara sa vorbim despre clasicul smoky eyes! In aceasta vara smoky eyes se poarta cu nuante panatii si mici accente de violet.

Daca vrei sa vezi un smoky eyes sexy de vara, inspira-te de la Jennifer Lopez. Ea adauga o nuanta de ruj roz-candy mata pe buze si opteaza pentru o coafura lejera, cu parul dat pe spate, lasand chipul la vedere.

Sunday best...

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Cat Eye retro ca Selena Gomez

Dupa parerea mea, Selena Gomez are cel mai sexy make-up de vara! Un machiaj ce aminteste de anii ’80-’90 dar adus in prezent. Un machiaj ce completeaza in acvest caz un outfit kitsch, atat de cool in primavara-vara 2017!

Citește și:

Ce ai nevoie pentru a realiza machiajul Selenei Gomez? Un eyeliner negreu cu care sa realizezi o coada de pisica grafica. Mascara in strat generos, un fond de ten cu autobronzant si un ruj mat in culoarea buzelor. Look-ul e completat perfect de coafura cu aspect umed.

Wearing @coach for @voguemagazine !!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Buze rosii seducatoare a la Gigi Hadid

Gigi Hadid este vedeta prezentului. Si se bucura de asta cand cu machiaje sexy, de gala, cand cu variante jucause, girly, din care ne putem inspira pentru tinutele de zi cu zi.

Unul dintre cele mai sexy machiaje ale verii e ideal de purtat la tinutele office. Ai nevoie de ten curat, hidratat si bine definit cu font de ten. Mai ai nevoie de un ruj rosu mat si de mascara in strat fin pe gene.

sundays ... ????????

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Citește și:

Acum ca ti-am pregatit inspiratie pentru cele mai sexy machiaje de vara, pentru tinutele casual, pentru tinutele office sau pentru tinutele de petrecere, tot ce-ti ramane de facut este sa experimentezi! Pentru ca toate acestea genuri de make-up sunt usor de realizat acasa.

Sursa foto front page – Beto Silvestre/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.