Setari Cookie-uri

Coafuri indraznete pentru petreceri - iata ce se poarta!

Am ales cele mai sexy si cele mai indraznete coafuri pe care le poti purta la petreceri. Pentru ca sezonul evenimentelor si al ocaziilor speciale este in plina desfasurare si sigur ai de mers la o nunta, cununie civila sau un botez, gasesti inspiratie pentru coafura ta chiar la vedetele tale preferate.

Fii gata sa descoperi trei coafuri indraznete pentru petreceri, asa cum le poarta Delia, Antonia si Andreea Balan. Fie ca iti doresti un hair-style natural, lejer, fie ca esti in cautarea unei coafuri sofisticate, le avem pe toate.

Poarta coafura retro precum Delia

Coafura perfecta pentru parul blond este aceasta! Un bob lung, cu bucle retro, cu carare pe o parte. Mie aceasta coafura imi aminteste de Roaring Twenties, de petrecerile cu Jazz, de Marele Gatsby, de rochii flapper.

Fa-ti si tu parul ca Delia daca mergi la o petrecere. Acest hair-style e potrivit pentru femeile cu parul mediu spre lung. Desi este potrivita pentru orice culoare a parului, buclele se vad mai frumos pe parul blond sau deschis la culoare.

@berceanulivia @anamironescu

A post shared by Delia (@delia) on

Alege un hair-style lejer cu bucle precum Antonia

Coafura lejera purtata de Antonia este perfecta pentru un party, dar la fel de bine te poate face sa stralucesti si intr-o tinuta casual cu jeans si camasa alba sau la birou.

Citește și:

Daca alegi sa iti faci bucle lejere pentru o petrecere sau o ocazie speciala, opteaza pentru un machiaj la fel de sexy: smoky eyes si buze roz, naturale. O atingere de blush in obraji si neaparat o pereche de cercei pretiosi care sa se intrevada cand parul se misca.

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Poarta un coc elegant la petrecere ca Andreea Balan

Daca vrei coafuri indraznete pentru petreceri, trebuie sa incerci acest coc purtat de Andreea Balan. E adevarat ca ajuta si culoarea parului, insa poti face acest hair-style indiferent de nuanta.

Cocul prins in crestet este extrem de trendy in vara aceasta si daca esti cu adevarat currajoasa poti completa look-ul de ocazie cu un ruj rosu mat si cat-eye expresiv. O pereche de cercei-candelabru, opulenti, cu pietre, sau un colier fin ce incadreaza decolteul rochiei si gata!

Citește și:

#filming #day

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Indiferent de hair-style vei alege pentru urmatoarea petrecere, fie ca e vorba de bucle lasate sa curga, fie ca e vorba de un coc elegant, nu uita ca important e sa te simti bine! Eu una, imi propun sa experimentez toate look-urile vedetelor!

Sursa foto front page – instagram, Delia official facebook page

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.