Setari Cookie-uri

Advertorial Cum ingrijim pielea sensibila?

Ce poti face pentru a evita neplacerile cauzate de pielea sensibila sau uscata? Deoarece schimbarea mediului in care traim nu este intotdeauna posibila, este foarte important sa adoptam un stil de viata sanatos si sa alegem produse delicate, care sa calmeze iritatiile si sa restabileasca hidratarea.

Cresterea poluarii mediului inconjurator afecteaza pielea si bariera sa naturala de protectie. In plus, stresul, un stil de viata agitat, o alimentatie dezechilibrata si raspandirea alergiilor au un efect negativ asupra pielii, astfel ca numarul persoanelor cu piele foarte uscata continua sa creasca.

Numis Med a dezvoltat o linie de ingrijire ultra-hidratanta, exclusiv pentru pielea foarte uscata si sensibila – pH 5.5 Sensitive. Aceasta gama ofera un sortiment echilibrat de produse pentru ingrijirea tenului, corpului si scalpului. Curatarea blanda si protectia suplimentara a barierei naturale sunt cateva dintre beneficiile produselor Numis Med.

Folosind cea mai recenta tehnologie dermatologica, Numis Med a creat doua ingrediente exclusive, care se regasesc in fiecare produs din gama Sensitive:

Hydrolactol®, un ingredient ce creste nivelul de hidratare al pielii, regleaza valoarea fiziologica a pH-ului pielii, reduce aparitia iritatiilor si echilibreaza productia de sebum.
SymCalmin®, care are un efect antiinflamator ce calmeaza iritatiile si reduce mancarimea asociata cu acestea.

Realizate cu cele mai sigure si eficiente ingrediente, produsele Numis Med sunt testate clinic si aprobate dermatologic. Oferind hidratare si protectie, produsele Numis Med NU contin parabeni, uleiuri minerale sau coloranti.


Kudika
3 Iulie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.