Setari Cookie-uri

7 magazine online unde gasesti cosmetice profesionale de salon

Produsele cosmetice si de ingrijire personala profesionale au grija de sanatatea pielii tale si iti asigura tratamente si machiaje de durata.

Nu ca as fi o persoana economa sau vreo pretentioasa, dar imi place sa ma bucur de tratamente profesioniste de infrumusetare chiar la mine acasa. Am mai mult timp la dispozitie, nu se grabeste nimeni pentru ca trebuie sa vina urmatoarea clienta, si plus de asta, intalnirile cu prietenele imbina astfel utilul cu placutul.

Am inceput prin a folosi produse naturiste, mai exact uleiuri esentiale si ape florale pentru par si ten, iar de curand am inceput sa acord mai multa atentie si sa imi investesc economiile in produsele profesionale.

Unde gasesti cosmetice profesionale pentru par

Tot mai multe doamne si domnisoare au inceput sa acorde o atentie deosebita podoabei capilare. Ma numar si eu printre acestea, desi imi este jena sa recunosc ca pana acum cativa ani nu puneam atata pret pe el, dar asta probabil si pentru ca nu aveam probleme gen varfuri deteriorate, exces de sebum sau fire arse de la placa de par.

Citește și:

Acum sunt foarte atenta la samponul pe care il aleg, nu uit niciodata sa folosesc balsamul si o data pe saptamana aplic un tratament.

Pentru un par stralucitor si sanatos, mi-au fost recomandate produsele Wella (gama rosie), produsele Kerastase si, bineinteles, cele de la Moroccanoil. Iata de unde mi le achizitionez:

Un magazin care promoveaza in mod special produsele pentru ingrijirea parului, hair styling, vopsea de par si extensii. Gasim pe www.allbeauty.ro celebrele produse de la Moroccanoil, produsele din gama rosie de la Wella (produse recomandate de vedetele din Romania), sampon, balsam, ulei si masca de par de la Londa Professional, produsele Kerastase, CHI, L'Oreal, Keune, Matrix si diferite tratamente care ajuta la rezolvarea tuturor problemelor legate de podoaba capilara.

Produse pentru ingrijire corp, ingrijire ten si ingrijire par avem si in magazinul online www.hiris.ro . Gasesti absolut orice produs de la Keune si Kerastase, produse naturale de la Sabio, La Roche-Posay, Vichy, Wella SP si multe altele.

Citește și:

Unde gasesti cosmetice profesionale pentru par

Magazine cu produse profi de make-up si accesorii de machiaj

Machiajul joaca un rol extrem de important in viata unei femei, indiferent de varsta. Nu sunt 100% de acord cu acoperirea tenului cu tot felul de produse cosmetice de la o varsta frageda, dar se intampla si daca se intampla, sper macar sa fie cu produse profi. Cosmetice care dauneaza mai putin tenului si care ajuta la realizarea unui make-up de revista.

Am cateva recomandari de magazine din care poti achizitiona produse profi de make-up, dar si accesorii de machiaj.

Un magazine care vizeaza o gama larga de produse pentru machiaj profesionist este www.cupio.ro. Produsele lor sunt utilizate la cursurile de make-up, coafura, manichiura si pedichiura si sunt recomandate de catre toti trainerii de beauty, pentru ca au un raport calitate-pret excelent.

Daca esti in cautarea setului de pensule care sa te scoata din orice dificultate, vrei un portfard care sa tina impreuna toate produsele cosmetice atunci cand pleci in vacanta sau vrei sa iti formezi propriul tau salon de cosmetica acasa, pe cupio.ro gasesti de la produse cosmetice pentru ochi, buze si fata la scaune si statii profesionale pentru make-up.

Citește și:

Urmatorul magazin nu are nevoie de nicio prezentare. www.emag.ro este cel mai mare magazin virtual, iar la categoria ingrijire personala gasim parfumuri, produse de ingrijire, produse pentru make-up, dermatocosmetice si cosmetice profesionale. De aici mi-am achizitionat mult ravnitul fond de ten de la Estee Lauder, dar si pe cel care m-a ajutat in problema cu acneea - cel de la La Roche-Posay. Clinique, Revlon, Bottega Verde, Maybelline, Max Factor si L'Oreal sunt alte cateva companii mari producatoare de produse profi pentru ca tu sa fii multumita de machiaj.

Un brand foarte cunoscut pentru produsele de make-up profesionale este si www.cailyn.ro . Gasim tot ce tine de ten (fond de ten, baza de machiaj, etc.), cosmetice pentru ochi, buze, dar si accesorii care sa te ajute sa pui in practica ce ai vazut pe Youtube.

Magazine cu produse profi de make-up si accesorii de machiaj

Magazine online cu produse profesionale de manichiura si pedichiura

Am trecut de cateva ori pragul saloanelor pentru a a-mi lasa unghiile de la maini si de la picioare in seama profesionistilor. Nu am fost dezamagita, dar nici multumita in totalitate.

Citește și:

Am o problema mare cu unghiile, mi s-a intamplat nici macar gelul sa nu imi reziste, asa ca m-am decis ca o data pe saptamana sa am eu grija de unghiutele mele acasa. Asa ca m-am inarmat cu tot ce aveam nevoie din magazinele online.

Gasesti tot ce iti trebuie daca vrei sa iti deschizi o mica afacere in camera ramasa libera din apartament pe www.nailshop.ro. Kituri pentru aplicat unghii false, geluri UV, oje semipermanente, prafuri de portelan, pensule, sabloane, tipsuri, pile, lampi UV, freze si capete pentru pile electrice, echipamente si accesorii... pe toate le gasesti aici.

www.tienda.ro iti pune si el la dispozitie toate cele necesare pentru ca manichiura ta sa fie in fiecare zi impecabila: kituri pentru unghii, geluri UV, oje-acryl-tips si accesorii (bijuterii, ornamente, lichide tehnice, genti, pensule, pile, etc.).

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/SimonVera

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.