Setari Cookie-uri

Cum faci tenul sa arate bine dupa o noapte pierduta

Nopti nedormite? Iata ce trebuie sa faci ca sa pari super fresh a doua zi.

Credeam ca odata cu inaintarea in varsta am sa o las mai moale cu noptile nedormite si o sa trag mai mult acasa, la liniste. Nu zic ca nu se intampla asta, dar noptile petrecute acasa inseamna tot nopti nedormite, pentru ca-mi plac conversatiile lungi si maratoanele de filme. Si mai sunt concertele si evenimentele la care sunt invitata si de unde uit sa mai plec.

Recuperarea de a doua zi, pe interior si pe exterior, nu este intotdeauna usoara.

Am nevoie de cateva ore bune ca sa imi revin si sunt anumiti pasi pe care ii urmez cu sfintenie ca sa nu existe urmari pe termen lung. Sunt pasi usori si la indemana, nu trece peste ei daca vrei sa te mentii tanara mai mult timp si sa ai un ten sanatos.

Cum faci tenul sa arate bine dupa o noapte pierduta

Demachiere ca la carte dupa o noapte pierduta

Sunt capabila sa fac orice... aproape orice, cand ajung acasa dimineata la ora 4, mai putin sa ma demachiez. Mereu imi spun "lasa ca mai rezista tenul meu cateva ore cu machiaj", iar dupa doua zile ajung sa ma plang din nou de prostia pe care am facut-o.

Citește și:

Dar cred ca stiti si voi cat de importanta este demachierea. Este cea mai importanta, mai importanta poate si decat o gura de apa. Ideal este sa faci o demachiere ca la carte: lotiune demachianta, apa termala si spalat cu apa rece, dar daca chiar nu mai poti de somn si te grabesti sa adormi pentru ca a doua zi trebuie sa te trezesti devreme, tine pe noptiere un pachet de servetele demachiante cu extract de rodie si apa micelara.

Comprese cu ceai verde pentru ochi rosii

Dupa ce te-ai trezit, spala-te cu apa rece si pregateste-te ca urmatoarele minute sa le dedici chipului tau. Nu doar tenul are nevoie de o atentie speciala, ci si ochii, primii care te dau de gol ca ai petrecut cu o seara inainte.

Ochi rosii, obositi, umflati... nu ii poti ascunde mereu in spatele ochelarilor de soare, asa ca trebuie sa ai intotdeauna in casa cartofi, castraveti sau ceai verde, ceai de musetel si apa de trandafir.

Citește și:

Pune timp de cateva minute felii de castravete sau de cartofi pe ochi, sau poti incerca compresele cu apa de trandafir si compresele cu ceai verde (preparat in casa) - fac minuni.

Cum iti refaci tenul dupa o noapte pierduta

Hidratare pentru ten si organism

Hidratarea, nu doar cu apa, ca si demachierea, are un rol crucial in refacerea tenului dupa o noapte pierduta. Dupa demachiere aplica o crema hidratanta de noapte care sa lucreze cat timp iti faci somnul de frumusete.

Dimineata, dupa ce te-ai demachiat a doua oara, da-i tenului tau inca o sansa la hidratare. Alege o crema de fata cu extract de iasomie si ulei de argan, care-ti va induce o stare de bine de la prima aplicare.

Si nu cred ca ar fi gresit ca a doua zi sa iti lasi fata sa respire, sa nu o mai incarci cu fond de ten si alte produse cosmetice.

Anticearcan si BB Cream

Daca, totusi, ai intalniri importante si vrei sa arati cat mai bine, apeleaza la binefacatorul anticearcan si imprieteneste-te cu BB Cream-ul. Mie mi-a picat in maini produsul celor de la Bioderma, care mi-a demonstrat ca nu am nevoie de un fond de ten, reusind sa-mi acopere imperfectiunile asa cum imi doresc.

Citește și:

Te sfatuiesc sa analizezi diferentele dintre BB Cream si CC Cream si sa alegi ce se potriveste mai bine tenului tau si care dintre cele doua produse satisface in totalitate cerintele tale.

Ai vazut? Nu e atat de greu! Stiu, la teorie stam toate bine, mai greu cu practica. Dar cand vine vorba de binele nostru, nimic altceva nu ar trebui sa conteze. Asa ca, hai, da-i drumul la distractie si tine servetele demachiante pe noptiera!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Valua Vitaly

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.