Setari Cookie-uri

De ce e foarte utila apa termala vara?

Spuneam intr-un material anterior ca imi doresc ca vara aceasta sa ma port cat mai naturala si ca singurele produse cosmetice aplicate pe tenul meu sa fie rimelul, balsamul de buze, crema hidratanta... si bronzul.

Am facut deja un prim pas: am renuntat la placa de intins parul si mi-am lasat onduleurile sa imi puna trasaturile in valoare. Urmeaza statul la plaja si tratamentul de ingrijire al tenului, pentru ca fondul de ten si-a lasat cateva amprente pe chipul meu, nu tocmai fin si fara imperfectiuni in acest moment.

Cat am fost o copila si mai apoi adolescenta, nu am stiut sa fac diferente intre produsele de demachiat. Foloseam ce-mi pica in mana sau nu foloseam deloc (cea mai mare prostie, stii si tu asta).

Am incercat si servetelele demachiante, dar nu le-am nimerit pe alea potrivite, am fost fana a unui gel de dus pentru bebelusi, pe care l-am folosit ani la rand si inca o fac, dar fara sa uit vreun moment de apa termala.

Apa termala, aliatul perfect pe timp de vara

Fara doar si poate, apa termala este aliatul perfect in sezonul calduros. Fa din ea cea mai buna prietena a ta si fa in asa fel incat oriunde te-ai afla sa prinzi un moment in care sa-ti pulverizezi pe chip miraculoasa licoare.

Citește și:

Apa termala este bogata in substante nutritive si hidratante, substante care se elimina vara mai usor prin transpiratie.

Este perfecta pentru zilele de canicula ca sa iti calmezi pielea de la caldura excesiva, dar si dupa ce te-ai expus la soare.

Asadar, este un produs must have pe plaja, dar si dupa bai de soare prelungite, pentru racorire.

Apa termala

Alege apa termala care face bine tenului tau

Proprietati apa termala

  • calmeaza pielea sensibila si iritata, o reimprospateaza si o revigoreaza;
  • reduce sensibilitatea pielii si pielea predispusa la alergii, mai ales vara;
  • reface PH-ul pielii si ii reda echilibrul si fermitatea;
  • aplicata de la distanta pe fata, fixeaza mai bine machiajul, mai ales in zilele cu prea mult soare;
  • calmeaza senzatiile de mancarime, inclusiv cele de dupa intepaturile de tantari;
  • calmeaza senzatia de arsura si disconfort dupa epilare.

Dar ce spui de o baie in apa termala? Trebuie sa stii ca in tara noastra sunt numeroase locuri cu bazine cu apa termala pentru tratament: statiunea Baile Figa, la 80 de km de Cluj Napoca, Baile Felix, Baile 1 Mai (Oradea), Ocna Sugatag si in Satu Mare. Daca nu stii inca ce o sa faci in concediul de vara, urmareste oferta actuala la pachete turistice pentru destinatii in Romania cu bai termale.

Citește și:

Apele termale au fost si inca sunt folosite pentru a vindeca afectiuni precum artrita, durerile de articulatii, bolile de piele si arsurile.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Subbotina Anna

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.