Setari Cookie-uri

Ce diferente exista intre BB cream si CC cream?

A venit vara. A venit vara si asta inseamna ca vrem sa ne simtim cat mai libere din toate punctele de vedere, mai ales in ceea ce priveste tenul nostru.

Vrem un ten curat si luminos, cu imperfectiuni de la foarte putin vizibile la deloc, si toate astea fara sa ni-l incarcam cu fond de ten, pudra, baton corector si cine mai stie ce alte produse pentru acoperire.

Eu vreau sa ajung la extrema cealalta si vara asta sa nu port deloc fond de ten, dar asta o sa indraznesc cel mai probabil cand o sa ma bronzez putin.

Pana atunci, m-am decis sa tai din portia de fond de ten, sa-l aplic doar in cazurile de urgenta, si sa apelez in schimb la miraculoasele BB Cream si CC Cream, dupa nevoie.

Ce este un BB cream si cu ce vine nou un CC cream? Asemanari intre BB cream si CC cream

Crema BB este o formula all-in-one care asigura tenului uniformizare, hidratare, ingrijirea zonelor problematice si luminozitate. BB este un acronim pentru “Blemish Balm” (balsam corector pentru imperfectiuni) sau “Beauty Balm” (balsamul frumusetii).

Citește și:

CC Cream este mai mult decat un BB Cream si mai putin decat un fond de ten, cei doi CC facand referire la culoare si corectare. Este un produs multifunctional care hidrateaza, ascunde cearcanele, acneea si roseata pielii si corecteaza culoarea tenului.

Atat BB cream, cat si CC cream, protejeaza cu succes impotriva razelor UVA si UVB, pornind de la un SPF 15.

De fapt, intre CC cream si BB cream sunt foarte multe asemanari, insa daca nu ai probleme cu tenul, alege un BB cream de la un brand bun.

CC creamul ti-l recomand pentru zilele cand vrei sa acoperi mai bine niste cosuri ocazionale. El este conceput pentru fetele si femeile care se confrunta cu anumite probleme ale tenului.

Diferente intre BB cream si CC cream

BB cream e ca un fluid lejer asemanator fondului de ten, cu efect in primul rand de hidratare si imbunatarire a aspectului tenului.

Citește și:

CC cream - asa cum specifica si denumirea - are o putere de acoperire mai mare a problemelor tenului (roseata, acnee, pori dilatati etc.).

BB cream se uniformizeaza cu nuanta pielii tale in timp, pe cand un CC cream are un aspect mai deschis si de iluminare, tocmai datorita proprietatilor corectoare.

Ca textura, un BB cream e mai fluid, pe cand un CC cream ramane mai opac si pare doar foarte putin mai greu de intins pe ten.

Un BB cream poate fi utilizat in special ca inlocuitor al fondului de ten si pentru multe alte proprietati in plus precum cele de hidratare si protejare impotriva razelor nocive de soare, pe cand un CC cream e folosit exclusiv pentru puterea mare de acoperire a problemelor tenului si o mai mare imbunatatire a aspectului acestuia.

Adesea, CC cream-urile pot veni si in variante cu un plus de colagen pentru mentinerea elaticitatii pielii si intarzierea imbatranirii tenului sau netezirea tenului cu riduri.

Citește și:

BB Cream versus CC Cream

Cu multe asemanari, dar si cu cateva diferente, BB creamul sau CC creamul, dupa cum ai nevoie, poate fi o alegere excelenta si intotdeauna o alternativa excelenta la fondul de ten, bun si el, dar nu atat de benefic in mai multe necesitati ale pielii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Elena Kharichkina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.