Setari Cookie-uri

Trusa de machiaj minimala sub 100 lei: iata ce produse cool am gasit!

Una dintre cele mai mari placeri ale femeilor de pretutindeni si de toate varstele: sa aiba o trusa de machiaj super profi, dar sa fie achizitionata la un pret decent.

Stiu ca ideea de a avea propria trusa de machiaj cu produse dintre cele mai bune te entuziasmeaza maxim, dar inainte sa te apuci sa iti cumperi toate aceste produse trebuie mai intai sa stii ce ti se potriveste si ce face bine tenului si ochilor tai.

Trebuie sa cunosti exact culorile care iti scot in evidenta ochii si care se potrivesc cu nuanta pielii tale, trebuie sa afli ce fond de ten satisface toate cerintele tale si care nu iti pune tenul in pericol, si ar mai trebui sa te rezumi la achizitionarea produselor pe care stii sigur ca le vei folosi. Nu iti lua un tus de ochi doar ca sa fie acolo, pentru ca o sa expire si nu este recomandat sa il folosesti dupa termenul inscriptionat de pe eticheta.

Produse de make-up de la branduri cunoscute

Asadar, dupa ce ti-ai terminat listuta cu produsele de make-up de care ai nevoie, conecteaza-te la internet si cauta-le in magazinele online la cele mai mici preturi.

Citește și:

Eu am aruncat o privire scurta si am selectat rapid cateva produse de la branduri cunoscute precum Bourjois Paris, Revolution London si Rimmel London pe care le-am considerat de baza in orice trusa de machiaj, pentru incepatoare si profesioniste.

Le-am selectat, le-am calculat si toate insumate nu au depasit suma de 100 lei.

M-a ajutat faptul ca am gasit pachete promotionale, cum este setul fond de ten Rimmel + paleta de farduri. Astfel de pachete le gasesti cel mai des in magazinele online.

De asemenea, am gasit un creion 2 in 1: la un capat fard de pleoape + creion kajal la celalat capat. Este un produs util si practic, intrucat nu ocupa mult spatiu in geanta cu care mergi la birou sau in trusa de make-up din bagajul de calatorie.

Trusa de machiaj cu produse de make up ieftinei si bune

Fond de ten + paleta de farduri pentru ochi Fard de pleoape + creion de ochi

Mascara neagra Revolution London Ruj nude Bourjois

Citește și:

Ce produse trebuie sa contina trusa de machiaj

Pentru ca o trusa de machiaj cumparata de-a gata se gaseste in magazine la preturi destul de piperate, cel mai bine este sa ai rabdare si sa te limitezi pentru inceput la produsele de machiaj de care nu te poti lipsi. Sunt anumite produse fara de care un machiaj nu ar fi complet, cum ar fi: fondul de ten, pudra, fardul de pleoape, mascara si fardul de obraz.

Fondul de ten este piesa de rezistenta a trusei de machiaj, iar de calitatea produsului depinde si efectul si rezultatul machiajului. Prin urmare, fondul de ten trebuie sa fie de cea mai buna calitate, dar cea mai buna calitate nu inseamna si cel mai mare pret. In cazul in care ai un ten fara probleme, poti sa inlocuiesti fondul de ten cu BB Cream sau CC Cream.

In cazul fardurilor de pleoape, cele mai practice solutii sunt mini trusele de cu doua sau trei culori. Cat despre mascara, aceasta este necesara fie ca ai un machiaj complex sau nu. Unele dintre noi se simt bine in pielea lor doar cu o crema hidratanta aplicata pe ten, mascara pe gene si balsam de buze. Naturale si fermecatoare.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By 123object

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.